Szécsi Pál 80

Cotton Eye Joe limit nélkül – megvannak a 2024-es Deja Vu Fesztivál külföldi fellépői

2023/12/07  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

2024. június 6-7-8-án – tehát új időpontban! – az Újszegedi Partfürdőn ismét érkezik az ország legnagyobb retro fesztiválja. A szervezők azt ígérik, hogy jövőre minden eddiginél nagyobb sztárparádé várja azokat, akik újra átélnék a 90-es és 2000-es évek legnagyobb partyjainak hangulatát!

(Fotókredit: The Future Visuals

 

A Deja Vu Fesztivál most kilenc világsztárt jelentett be:

REDNEX (SE)

A svéd formáció, akik 1994-ben berobbantak az európai dance szcénába Cotton Eye Joe című dalukkal, négy év után térnek vissza Magyarországra, 2019-ben ők voltak a dszvendégei a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválnak Komáromban. A country és bluegrass hangzást az eurodance-szel sajátosan vegyítő svéd banda örökzöld slágereit senkinek sem kell bemutatni, a már említett mellett az Old Pop In An Oak és a Wish You Were Here című szerzemények nemcsak a Billboard-listák élére törtek és rekordideig vezették azokat, de a táncparkettek világát is örökre meghódították. Talán nem mindenki tudja, de Cotton Eye Joe, az amerikai folk legendás figurája, igazi Casanova, a női szívek meghódítója volt.

 

2UNLIMITED (USA)

A holland dance duo a 90-es évek legnagyobb partyhimnuszaival tér vissza az Újszegedi Partfürdőre, és elhozza legnagyobb slágereit, mint a Get ready for this, a No limit, a Twilight zone vagy épp a Tribal dance.

 

ALCAZAR (SE)

A 90-es és 2000-es évek ezredfordulója körül nem volt nagyobb slágergyáros, mint a svéd trió az Alcazar, akiknek nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint a Crying at the discotheque, a This is the world we live in, vagy épp a Physical

 

ATC (DE)

A német négytagú dance együttes először látogat Magyarországra, hogy együtt énekeljék a Deja Vu Familyvel legnagyobb slágereiket, mint az Around the world (La la la la la) vagy épp a My heart beat like a drum.

 

CASCADA (DE)

A német szépség Natalie Horler újra visszatér a fesztivál nagyszínpadára egy őrületes show-val, és legnagyobb slágereivel, mint az Everytime we touch, az Evacuate the dancefloor vagy a Because the Night.DJ ANTOINE (CH)

A svájci DJ 2011-ben komolyan hozzájárult a francia riviéra fellendítéséhez! A Welcome to St Tropez és a Ma Cherie előadója 2024-ben először teszi tiszteletét az Újszegedi Partfürdőn.

 

EDWARD MAYA (RO)

A román DJ producer, Edward Maya 2009-ben lett világhírű Stereo Love című dalával, amit olyan slágerek követtek, mint a This is my life vagy a Desert Rain.

 

HADDAWAY (TT)

A trinidadtobagoi gyökerekkel rendelkező német énekes már nem ismeretlen a DEJA VU közönsége előtt, és 2014-es fellépése után már alig várja, hogy újra találkozzon a szegedi közönséggel.

 

O-ZONE (RO)

2003-ban egy román fiúcsapat hódította meg a világot Dragostea Din Tei című dalukkal, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy 2008-ban Rihanna is feldolgozta. A zenekar ugyan 2005-ben felbomlott, de 18 év után Szegeden újra összeállnak.

 

 

A névsor természetesen még nem teljes” – árulta el Kovács Ádám fesztiváligazgató, aki azt ígérte, további világsztárok csatlakoznak még a retróberkekben igencsak illusztris társasághoz.

A bérletek már kaphatók, és ha valaki nem tudná, milyen is a Deja Vu-érzés, itt a tavalyi aftermovie:

 

 

 

Deja Vu Fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


SBB: Kinek mond valamit ez a három betű?

SBB: Kinek mond valamit ez a három betű?

Aki a progrock szerelmese, annak biztosan! A legendás lengyel progresszív rock zenekar október 17-én a fővárosi Erkel Színházban lép fel.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A folyóban sziget, a szigeten tó: igazi klasszikus elektropoposan a Margitszigeti Színházban

A hattyúk tava címmel kortárs balettprodukció látható július 20-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Ballet Preljocaj előadásában.

Ha VIP-es vagy, fiam, egy szép napon ez mind a tiéd lesz

Tegnap számoltunk be, hogy a a hazai partybrand-ek közül kik érkeznek majd Zamárdiba, ma az idei VIP helyszínekről és szolgáltatásaikról mesélünk, bár a fesztivál szlogenje szerint a Soundon mindenki VIP. De azért mindig vannak eggyel vipebbek...
Új koncertek