Menopauza 1170x180

De ez a pöcs meg betette – ledobálták Dévényi Tibort a motoros feszt színpadáról

2017/06/12  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, 24.hu

Vannak dolgok, amit az ember nem csinál meg, ha arra nem kifejezetten alkalmas közegbe került. Például: a Fradi-tábor kellős közepén nem igazán jó ötlet az Újpestet éltetni. Dévényi Tibor elég régen van a pályán, mégis elkövette ezt a hibát.

De ez a pöcs meg betette – ledobálták Dévényi Tibort a motoros feszt színpadáról

Ahogy arról a 24.hu egy videójában is szó esik (18+-os tartalom!), több mellényúlás is történt az Open Road Festen. Egyrészt a színpadra szerződtették a pontos labdáival eggyé vált egykori lemezlovast. Hiba. Legalább olyan, mintha Vitéz János bábszínházával akarnák megörvendeztetni a jattos legényeket és lányokat. Ráadásul éjfél után, amikor már feltehetően mindenkiben csúcsra járnak a szelepek vagy mik.

S ha már egy üzlet beindul... Dévényi Tibor valszeg arra számított, hogy dupla csavarral majd a retró meg a nosztalgia elviszi a dolgot jó irányba, hiszen ezeknek a kivarrt srácoknak is volt gyermekkoruk, pöttyös labdájuk meg Boney M. poszterük. Itt talán még meg is állt volna a dolog, ha nem keveri fel Kis Grofót. (Egyébként az említett mulatóstól sem esik távol a  fesztiválhangulat, tavaly hogy, hogy nem, de ő volt az EFOTT nyitónapjának sztárfellépője.)

Ami bejöhetett az egyetemistáknak, az nagyon nem jött be a motorosoknak, nemes egyszerűséggel ledobálták Tibi bácsit a színpadról, el kellett menekülnie a közönség haragja elől.

Reméljük, hamar kiheveri a dolgot, mert újabb feladat vár rá, az EFOTT egy lépést nem tesz nélküle: Tibi bácsinak óriási szülinapi parti lehetőségét biztosították. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, mindenesetre, ha felberreg egy motor, azt javasoljuk a veterán dj-nek: fusson, ahogy csak tud.

Már éppen publikáltuk volna a cikket, amikor megérkezett a Harley Feszt (majdnem) mindent cáfoló közleménye:

"Szárnyként reppent fel a hír, hogy Dévényi Tibi bácsit megdobálták a Harley-Davidson Open Road Festen. Ahogy az gyakran előfordul, az eset nem éppen így történt. Oknyomozás után, szemtanuk beszámolója alapján sikerült kideríteni az igazságot.

Dévényi Tibi bácsi ’A lemezlovas dala’ című számmal zárta a teltházas retró rock-bulit és levonult a színpadról. A közönség őrjöngött, vastapssal búcsúztatták, de az ünnepelt lemezlovász már nem tért vissza a színpadra. Helyette Tibi bácsi technikusa, Miksa (49) állt a lemezjátszó mögé és betette a ’Szegény vagyok, szegénynek születtem’, Kis Grofó dalt, amelyet a motoros közönség nem fogadott éppen örömmel, de söröskorsók nem repültek, csak a buli alatt a pöttyös labdák.

Az eset pikantériája, hogy Miksa dalválasztásának a hátterében az is állhatott, hogy a héten esett túl a válásán és a bíróságon a volt feleségnek ítélték az anyagi javakat.

Tibi bácsit tehát nemhogy nem dobálták meg, de ünnepelte a közönség, a retró disco után a VIP teraszon tartott közönségtalálkozót, ahol kígyózó sorokban álltak a dedikálásra és fotózásra váró rajongók."

Noha az első pár szót nem értjük, mármint azt, hogy miként lehet puszta szárnyként felröppeni, azt elismerjük, hogy akár így is történhetett, bár az első verzió sokkal viccesebb.

 


 

 

Szólj hozzá!


Te tudod mi az a LIBRARY ZENE? A Qualitons megmutatja...

Te tudod mi az a LIBRARY ZENE? A Qualitons megmutatja...

A tavaly december óta újra aktív The Qualitons tavasszal telt házas koncerten mutatta be negyedik albumát. A Club Eco Vol I. - The Trail mától...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Még mindig nincsenek meg a Balkán Fanatik hangszerei – ősszel az Akváriumban zenélnek, hogy zenélhessenek!

Május 31-én elloptak egy turnébuszt, benne a zenekar – és mások – felszereléseivel. A cuccok azóta sem kerültek elő. A Balkán Fanatik most azt tervezi, hogy csapnak egy fergeteges Balkan-bulit az Akvárium NagyHalljában október 12-én, melynek a teljes bevételét hangszervásárlásra fordítják majd.

Pénteken kezdődik a négy településen átívelő Őrségi Tökfesztivál

Pénteken késő délután a nagyrákosi tájházban és a település kultúrházában kezdődik a 20. Őrségi Tökfesztivál, amelynek programjai a hétvégén négy őrségi településen, Nagyrákoson, Őriszentpéteren, Magyarszombatfán és Szalafőn zajlanak.

Fuss az életedért: Budapestről indul a jubileumi Iron Maiden turné

Az IRON MAIDEN jövőre RUN FOR YOUR LIVES világkörüli turnéját Budapesten indítja május 27-én, amelyet további 27 stadion-, fesztivál- és arénakoncert követ Európa-szerte.
Új koncertek