Egy sokkoló hír a hétvégére: kocsonyába harapnak a sztárok

2014/02/14  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Vastag Csaba, Majka, Charlie, Balázs Fecó, a Kiscsillag zenekar, Csepregi Éva, Korda György és Balázs Klári is megkóstolja majd az ország legnagyobb kocsonyáját, amely Miskolcon, a Becherovka Miskolci Kocsonya Farsangon készül majd el.

Egy sokkoló hír a hétvégére: kocsonyába harapnak a sztárok

Az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja, a Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang és vására február 20-23 között kerül megrendezésre Miskolc belvárosában.

A négy  napon át tartó mulatságon kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek, vegetáriánusok és húsevők, a népzenét kedvelők és rockerek is találnak maguknak kedvükre való programot, miközben finomabbnál finomabb italokat és ételeket, és természetesen sok-sok kocsonyát fogyaszthatnak. A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsangon tucatnyi koncert, számos gyermek- és családi program zajlik majd  négy színpadon, így igazi karnevál lesz három napon keresztül.

A fellépők között már az első napon, csütörtökön olyan sztárokat hallhatnak két színpadon a farsangolók, mint például Charlie, Balázs Fecó, Homonyik Sándor, a Paso vagy a Kowalsky meg a Vega. Másnap pénteken is már délután indul az élet a színpadokon, és a The Sign, az Esthajnal és Kiss Kata zenekar után a Desperado, Csepregi Éva, Balázs Pali és a Bon-Bon,  a Robert Rocks, Majka és Curtis, valamint a Belga szórakoztatja majd a közönséget. Szombaton igazi őrület lesz, hiszen olyan előadók lépnek a színpadokra, mint a Reflex, a
P. Mobil,  a Miskolci Művek, a Thunder Jack, Korda György és Balázs Klári, az Animal Cannibals, a Metrum All Stars, a Maszkura és a Tücsökraj, a Rehab Nation,  a Kiscsillag és a Kerozin. Aki még vasárnap is kitartóan szeretne bulizni, azt remekül megteheti a Paddy and the Rats zenéjére, valamint Vastag Csaba, a Bíborszél, a KGST, az Enemies vagy a Sky Fanatic koncertjén. Aki a késő esti óráktól akár hajnalig is még bulizni szeretne, az megteheti a Helynekem Rockkocsmában, ahol minden éjszaka más és más neves DJ biztosítja a fergeteges partihangulatot.

A programot folyamatosan utcai felvonulások teszik színessé, pompomlányokkal, sportolókkal. A helyi gimnáziumok tanulói musical részletekkel szórakoztatják majd a farsangolókat, de számos olyan helyi tanuló vagy nyugdíjascsoport is bemutatkozik, akik különböző művészeti ágakban jeleskednek. A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang egyik legnagyobb szenzációja minden kétséget kizáróan az lesz, hogy a Szinva teraszon megfőzik az ország legnagyobb, 700 adagos kocsonyáját a hagyományoknak megfelelően tíz órán át.


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek