Eljegyzés zárta EFOTT-ot – a fesztivál megdöntötte tavalyi rekordját

2019/07/16  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Újabb rekordot hozott az idei nyár az EFOTT életébe: közel 120.000-ren fesztiváloztak Velencén.

Az EFOTT megdöntötte tavalyi rekordját

Az EFOTT-on én otthon vagyok – énekelte a Halott Pénz az előtte szórakozó több ezres közönségnek. A fesztivál zárónapján nagyszínpadra utolsó előttiként álló zenekar igazán mindent beleadott, hogy a rendezvény élménydúsan záródjon: a közönség egy emberként énekelte az összes dalukat, amelyet olykor tűzeffekt, máskor konfettikilövés kísért. A fesztivált végül a Follow The Flow és egy eljegyzés zárta: egy színpadra álló fesztiválozó több éve ismerte meg barátnőjét, szerelmükből egy gyermek is született már, és most, újra állapotos párjának végre feltette a nagy kérdést.

"Újabb rekord történt az EFOTT fesztivál életében, 119 387 látogató tartott velünk – tájékoztatott Maszlavér Gábor fesztiváligazgató. – A tavalyi évben 115 ezren voltunk, 2018-ban pedig 111 ezren. Szombaton a vártnál is nagyobb számban érkeztek a fesztiválozók, ekkor zenélt Majka és a 30 éves Tankcsapda, hogy aztán a mikrofont a Scooternek átadva igazán felrobbanhasson a nagyszínpad!"

Hogy a 2020-as EFOTT-ot hol és mely házigazda egyetem segítségével rendezik meg, az jövő év elején fog eldőlni, mindenesetre, ha folytatódik az évenként négyezres növekedési tendencia, akkor adott fesztiválterület infrastrukturális fejlesztéséhez bizonyosan további erőforrásokra lesz szükség...

EFOTT 2019, Velence

Képtár

  • Eljegyzés zárta EFOTT-ot – a fesztivál megdöntötte tavalyi rekordját  kép 76691
  • Eljegyzés zárta EFOTT-ot – a fesztivál megdöntötte tavalyi rekordját  kép 76692
  • Eljegyzés zárta EFOTT-ot – a fesztivál megdöntötte tavalyi rekordját  kép 76693
  • Eljegyzés zárta EFOTT-ot – a fesztivál megdöntötte tavalyi rekordját  kép 76694
  • Eljegyzés zárta EFOTT-ot – a fesztivál megdöntötte tavalyi rekordját  kép 76695
 

 

Szólj hozzá!


 Tánc a Déri Miksa utcában

Tánc a Déri Miksa utcában

Improvizációs kortárstánc-előadással és közös szvingtanulással ünnepelik a tánc világnapját április 29-én, délután fél 5-től a Déri...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).
Új koncertek