Év koncertje - szavazás

Ettől besírtunk: pároskolbász fesztivál Debrecenben!

2014. szeptember 19.  ·   Fesztivál   ·  MTI, koncert.hu

Debreceni egyetemisták és civil érdeklődők négynapos fesztiválja kezdődik csütörtök este a Debreceni Egyetem (DE) központi épülete előtti parkban: a Debreczeni Zamat Pálinka és Pároskolbász Fesztivált immár negyedik alkalommal rendezik meg az egyetemi városrészben. Mindenünk a pároskolbász!

Ettől besírtunk: pároskolbász fesztivál Debrecenben!

A szénné hájpolt nagyerdei környezetben ismerkedhetnek a látogatók az ország legjobb pálinkáival és Debrecen legismertebb éttermeivel: tizenhét pálinkaház több száz pálinkával, tizenhárom étterem pedig különleges, a fesztiválra készített ételekkel várja a közönséget.

A fesztivál programját úgy állították össze, hogy a családosok és a hétvégén bulizni vágyók egyaránt jól érezzék magukat - mondta el az MTI-nek a fesztivál igazgatója, és mi ezt készséggel el is hisszük, főleg, hogy koncertek is lesznek, meg kerítés is: kolbászból. De ez nem igaz.

Miklósvölgyi Péterék tapasztalata szerint napközben sokan gyermekekkel érkeznek, a kulturált pálinkakóstolás közben pedig az egész család meg tud ebédelni, ráadásul a gyerekeket a kézműves programok mellett játszóház is várja.

A Debreczeni Zamat Pálinka és Pároskolbász Fesztivál hagyományaihoz híven, ebben az évben is megszavazzák a Zamat páros kolbászát – a végeredményrtől mindenképpen beszámolunk, csak szóljatok!!

Esténként olyan előadók lépnek színpadra, mint a dumaszínházas Dombóvári István, fellép a Debrecenben régen koncertezett Muzsikás együttes és a Budapest Voices, pénteken érkezik a Black Mood, a ZUP, a Honeybeast és Péterfy Bori, szombaton mediterrán utcazenei hangulatot varázsol az Egyetem térre a Malaga Quintet, de énekel Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, Elvis munkásságát az Ed Philips & The Memphis Petrol, Johnny Cash életművét pedig A Nyughatatlan idézi meg.

Csak aztán nehogy az orrotokra nőjön az a sok páratlan pároskolbász!:)

 


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek