Ettől besírtunk: pároskolbász fesztivál Debrecenben!

2014. szeptember 19.  ·   Fesztivál   ·  MTI, koncert.hu

Debreceni egyetemisták és civil érdeklődők négynapos fesztiválja kezdődik csütörtök este a Debreceni Egyetem (DE) központi épülete előtti parkban: a Debreczeni Zamat Pálinka és Pároskolbász Fesztivált immár negyedik alkalommal rendezik meg az egyetemi városrészben. Mindenünk a pároskolbász!

Ettől besírtunk: pároskolbász fesztivál Debrecenben!

A szénné hájpolt nagyerdei környezetben ismerkedhetnek a látogatók az ország legjobb pálinkáival és Debrecen legismertebb éttermeivel: tizenhét pálinkaház több száz pálinkával, tizenhárom étterem pedig különleges, a fesztiválra készített ételekkel várja a közönséget.

A fesztivál programját úgy állították össze, hogy a családosok és a hétvégén bulizni vágyók egyaránt jól érezzék magukat - mondta el az MTI-nek a fesztivál igazgatója, és mi ezt készséggel el is hisszük, főleg, hogy koncertek is lesznek, meg kerítés is: kolbászból. De ez nem igaz.

Miklósvölgyi Péterék tapasztalata szerint napközben sokan gyermekekkel érkeznek, a kulturált pálinkakóstolás közben pedig az egész család meg tud ebédelni, ráadásul a gyerekeket a kézműves programok mellett játszóház is várja.

A Debreczeni Zamat Pálinka és Pároskolbász Fesztivál hagyományaihoz híven, ebben az évben is megszavazzák a Zamat páros kolbászát – a végeredményrtől mindenképpen beszámolunk, csak szóljatok!!

Esténként olyan előadók lépnek színpadra, mint a dumaszínházas Dombóvári István, fellép a Debrecenben régen koncertezett Muzsikás együttes és a Budapest Voices, pénteken érkezik a Black Mood, a ZUP, a Honeybeast és Péterfy Bori, szombaton mediterrán utcazenei hangulatot varázsol az Egyetem térre a Malaga Quintet, de énekel Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, Elvis munkásságát az Ed Philips & The Memphis Petrol, Johnny Cash életművét pedig A Nyughatatlan idézi meg.

Csak aztán nehogy az orrotokra nőjön az a sok páratlan pároskolbász!:)

 


 

 

Szólj hozzá!


Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a...

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Pontosítunk: 51 évesen és 1 hónaposan zenél Siófokon Lovasi András

Jubileumi, teljes életművét bemutató turnéjának egyetlen balatoni állomása lesz a július 20-i koncert a PLÁZS-on.

Sztriptízbárokban léptek fel, majd egyetlen nap alatt egyetlen dallal világsztárok lettek

Több mint 50 éves pályafutásának összefoglalásaként szimfonikus zenekarral, óriás kivetítővel és különleges látványvilággal megfűszerezett életműkoncertet ad a Smokie együttes Budapesten. A brit legenda a Papp László Budapest Sportarénában, november 28-án lép fel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek