Menopauza 1170x180

Fánkfesztivál lesz a hétvégén Nagykanizsán

2019/02/28  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Pénteken kezdődik a tizenegyedik fánkfesztivál Nagykanizsán, ahol három napon át kulturális programok is várják a látogatókat.

Nem funky – fánkfesztivál lesz Nagykanizsán

Az Országos Farsangi Fánkfesztivált a Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesület (VOKE) égisze alatt működő Kodály Zoltán Művelődési Ház rendezi a Kanizsa Plazában, ahol a különféle lekváros-, szalagos-, csöröge-, krémes-, rózsa- és egyéb fánkok gazdag íz- és formavilágának megismerésére és megízlelésére lesz lehetőség.

A szombati fánkversenyre 3-5 fős csapattal jelentkezhettek a profik és az amatőrök, akik hozott, helyben készített, hagyományos vagy különleges táplálkozási igényt kielégítő fánk kategóriájában versenyeznek egymással. A szervezők arra kértek minden csapatot, hogy hagyományos farsangi fánkkal is vegyenek részt a megmérettetésen.

A résztvevő csapatok idén is részesei lehetnek egy Guiness-rekord-kísérletnek, de a fánkverseny mellett több zenés és táncos előadás is szerepel.

Szombat délelőtt farsangi futóversenyen és jelmezes felvonuláson lehet előre lemozogni a kalóriákat, délután fellép a Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar, a Nagykanizsai Fúvószenekar, Pécs Város Mazsorett Együttese, a Vasutas Zene- és Képzőművészeti Iskola Pesti Broadway Musical Stúdiója, lesz Pacsirták-koncert, kongashow, majd Csézyvel zárul az este.

fánkfesztivál, Nagykanizsa

 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek