Fánki, fánki: online lesz idén a kanizsai farsangi fánkfesztivál

2021/01/27  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

A koronavírus-járványhoz igazodva idén online rendezik meg Nagykanizsán a XIII. Farsangi Fánkfesztivál programjait, de megtartják a fánksütőversenyt és az érdeklődők vásárolhatnak is majd .

Fánki, fánki: online lesz idén a kanizsai fánkfesztivál

Ahogy a város vezetője fogalmazott, nagyon fontos, hogy "rosszkedvünk telén" is legyenek olyan rendezvények, amelyek megmozgatják az embereket... Idén is jótékony célokat szolgálva, de a járványügyi szabályokat maximálisan betartva rendezik meg február 12-én és 13-án a fánkfesztivált.

15 csapat már jelezte, hogy részt vesz a fánksütő versenyen, de péntekig még további jelentkezőkre is számítanak. Nem lesz helyszíni sütés: a versenyzők mindegyike otthon készített ínyencségeket hoz majd, és ad át a Kanizsa Plázában munkálkodó zsűritagoknak, a készítés körülményeiről pedig videófilmet készítenek. A városban három cukrászdában és egy étteremben, továbbá – kizárólag előrendeléssel – a helyi óvodákban is hozzá lehet majd jutni fánkhoz, a befolyó bevételt pedig két kisgyermek gyógyítására ajánlották fel.

Az óvodások farsangi felvonulása, a koncertek (ilyet egyelőre nem találtunk a kínálatban) és egyéb kísérő programok, valamint a várost bemutató film a rendezvényre létrehozott farsangifankfesztival.hu oldalon lesz elérhető. 

A recepte pedig itt – ha valaki nagyon rákattanna :)fánkfesztivál, Nagykanizsa

 

 

Szólj hozzá!


Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év után örülni lehet

Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év...

Az Óriásból, az Isten Háta Mögöttből vagy a Rájátszásból is ismert Egyedi Péter Mmamt néven megjelentetett szerzői bemutatkozásának itt a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Átadták a Fonó-díjakat: Dresch Mihály tarolt

Első ízben adták át a Fonó-díjakat, az eseményt vasárnap este online formában tekinthették meg a nézők. A díjjal hagyományt kívánnak teremteni, így szebb-jobb időkben is alkalom nyílik majd a művészi teljesítmények elismerésére.

Aki a legtöbb rockert felismeri, ajándékot kap

Rengeteg ismerős arccal, a zenekar barátaival készült el a Remorse újabb videóklipje, a Jelbeszéd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek