Menopauza 1170x180

GenerationZ fesztivál a városligeti műjégpályán

2024/06/07  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Nem kell addig várni, hogy korcsolyázható legyen: a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó ad helyet a szeptember 27-28-án megrendezésre kerülő GenerationZ fesztiválnak, ahol két napon keresztül hazai és nemzetközi sztárok szórakoztatják a közönséget.

GenerationZ fesztivál a városligeti műjégpályán

Igazából ennél sokkal többet nem tudunk az egészről, még annyit, hogy a fellépők között megtalálható a bohócmaszkos Moriones, Benisso X Hepi, Lil Frakk, valamint BSW is.

Meg, hogy menjetek békávéval, ne legyen parkolási para, de azért árulnak VIP parkolójegyeket is.

Hogy ne legyen annyi üres hely, iderakunk pár meghatározást, ami a Z-generációra érvényes állítólag :)

  • a Z-generáció tagjai azok a fiatalok, akik 1995 és 2010 között születtek;
  • ők a világ első globális nemzedéke, akik ugyanazon a zenén, ételen, mozifilmen és divatirányzaton nőttek fel;
  • a Z-generációban a leginkább jellemző dolog hogy lázadnak minden és mindenki ellen és néha felettébb sajátos és elgondolkodtató módon látják a dolgokat;
  • ők állnak a leginkább közel ahhoz, hogy egy egyenlőbb és igazságosabb társadalmat hozzanak létre.

Azt nem tudjuk, hogy a GenerationZ fesztivál ez utóbbihoz mennyivel járul hozzá, de ha becsúszik a jégen némi motiváció erre, akkor hajrá! :)

Azt is hozzátennénk, ha már így egybegyűltünk, hogy a közelmúltban jelent meg a fent említett Moriones új dala.

"Az ALVAJÁR-t nagymamámmal való kapcsolatom ihlette nagyrészt, a jelenem küzdelmei pedig kiegészítették" – mondta el Bakos Kristóf.  A tavaly még csak zenéjéről és TikTokról ismert fura hajú fiú azóta három önálló, teltházas koncertet adott Budapesten, legutóbbit éppen a közel 1300 férőhelyes Akvárium Klub Nagyhalljában. Ekkor a bohóc meghalt a színpadon, és ezzel egy új korszakot indított el, kilátásba helyezve egy új lemez érkezését... Azt konkrétan nem tudjuk, Moriones mikor született, de tuti, hogy Z-generációs :)

 

 

 

 

 

 

GenerationZ, Városliget

 

 

Szólj hozzá!


Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk  – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a...

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
Új koncertek