Hat fesztivál kapta meg idén a Magyar Fesztivál Szövetség oklevelét

2022/11/19  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Hat fesztivál érdemelte ki 2022-ben a Magyar Fesztivál Szövetség minősítési oklevelét, az elismeréseket pénteken adták át Budapesten, a Magyar Zene Házában.

Fotó: Zsolnay Fényfesztivál

A Magyar Zene Házában a Pajtakult és a Magyar Fesztivál Szövetség közös szervezésében a Magyar kultúra, magyar zene, magyar fesztiválok - A kultúraközvetítés dimenziói címmel konferenciát rendeztek a zenei és fesztiválpiac aktuális kérdéseiről. Szó volt többek között a támogatásokról, a pajtákról és tündérkertekről, az építészetről, a kultúrdiplomációról és a médiáról, valamint a közösségi művelődésről is. 

Az eseményen olyan neves szakemberek és ismert művészek szerepeltek az előadók között, mint Lovasi András Kossuth-díjas zenész, Gőz László zenész, a BMC tulajdonosa, Hegyi Anita a Kulturális és Innovációs Minisztérium Kulturális Diplomáciai Főosztályának vezetője, Liber Endre, a Halmos Béla Program kollégiumának vezetője, Sándor Cecília kulturális antropológus, a Kultúrpajta és Tündérkert hálózat szakmai vezetője, Horváth László, a Pajtakult kulturális igazgatója, Borsa Kata, a Fesztiválszövetség elnöke és Mezei Dániel médiaszakember az esemény házigazdája.

Fotó: Magyar Fesztivál Szövetség

Az okleveleket ezen a rendezvényen adták át az alábbi fesztiváloknak:

Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár,

TÁNC Nemzetközi Kortárs Fesztivál,

Víz, Zene, Virág Fesztivál,

Zsolnay Fényfesztivál,

PanyolaFeszt,

RUSZT - Ráday Utcai Színházi Találkozó.

 

Gratulálunk!

 

Magyar Fesztivál Szövetség, Pajtakult, konferencia, Magyar Zene Háza

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek