Hatalmas buli a város második legkisebb kerületében: Terézváros fesztiválozik

2021/08/18  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az ingyenes TE FESZT augusztus 27. és 29. között lesz a Kodály Köröndtől az Izabella utcáig az Andrássy úton, és olyan zenekarok lépnek fel majd, mint az Irie Maffia, a Parno Graszt, a Harmadik figyelmeztetés, a Voices of Budapest és mások.

Hatalmas buli a város második legkisebb kerületében: Terézváros fesztiválozik

A koncertek mellett a fesztivál bemutatja a kerület sokszínű kulturális életét – mondhatnánk, könnyű nekik, mert minden sarkon áll egy színház, így  – egy kivétellel – az összes Terézvárosban fellelhető, plusz Budapest további összes nagy színháza jelen lesz a háromnapos eseményen:

Vígszínház, Budapesti Operettszínház, Magyar Állami Operaház, Örkény Színház, Budapest Bábszínház, Radnóti Színház, Katona József Színház, Madách Színház, Átrium Színház, Pesti Magyar Színház, Játékszín, 6szín Teátrum, József Attila Színház, Újszínház, Centrál Színház, Bethlen Téri Színház, Kolibri Színház, RS9 Színház, Gólem Színház, Mozsár Műhely, Art-Színtér, Zichy Szín-Műhely, Duda Éva Társulat, Budapesti Fesztiválzenekar, Szkéné Színház, Thália Színház.

De készülnek Food Truck Show-val, Bookline Könyvterasszal, kivonul a Cervantes Intézet  egy "Ismerd meg Argentínát!" összefoglaló című rendezvénnyel, megmutatja magát az Iparművészeti Múzeum (Ráth György-villa),  továbbá lesznek artisták, kézművesek, játszóház, vásári- és nyereményjátékok, flashmobok, performanszok, szelfifal, felvonulnak a Langaléta Garabonciások, kipróbálhatod a bábjáték-automatát és betérhetsz a smink- és jelmezsátorba is.

A teljes program itt,
s mielőtt kitörne a lázadás: kapuzárás minden nap 23.00 órakor.

A rendezvény helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt álló, 18. életévét be nem töltött személy tartózkodhat. A belépéshez védettségi és személyi igazolvány felmutatása szükséges.

 

 

TE FESZT, Terézváros

 

 

Szólj hozzá!


A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek