Hatalmasat zúzott a The Prodigy az 5. Sea Star Fesztiválon

2023/05/29  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Óriási bulival és több mint 42 000 látogatóval ünnepelték a Sea Star Fesztivál különleges, ötödik évfordulóját a múlt hétvégén.

Fotó: Sea Star Fesztivál

A fesztivál négy napja alatt több mint 40 országból látogattak az umagi Stella Maris lagúnába a fesztiválozók. Amellett, hogy bedurrantotta a fesztiválszezont, a Sea Star egy egy másik küldetést is sikeresen teljesített - a béke, a szeretet és az egység küldetését -, amely megmutatta, milyen harmonikusan tudnak együtt élni és szórakozni a legkülönbözőbb emberek a világ minden tájáról.

Az EXIT csapata által szervezett umagi rendezvény ismét megörvendeztette a közönséget, új fejezetet nyitva ezzel a fesztivál történetében. Már az első estét globális és a regionális szupersztárok őrületes show-műsorai vitték el, akik a Stella Maris lagúnát pompás táncparkettté  varázsolták. Világhírű slágerekkel telt meg a Tesla Nagyszínpad, a slágergyáros Robin Schulz és Mahmut Orhan, a house nagymester DJ szettjeinek köszönhetően. 

Fotó: EDGE

A fesztivál második estéje a feltörekvő sztároké és tapasztalt regionális előadóké volt, ahol Zembo Latifa, Dzipsii és Podočnjaci mutatkozott be a fesztivál nagyszínpadán, mielőtt a Krankšvester hip-hop duó átvette a terepet.

Mindenki izgatottan várta a pillanatot, amikor napjaink egyik legkeresettebb világkörüli turnéja – az elektro-punk óriásokból álló, The Prodigy – féktelen energiával színpadra lép. A zenekar a leglátványos audiovizuális showval érkezett, amelyet az Adria valaha látott és az egyik legjobb fesztiválprodukciót mutatták be. „Horvátország, Sea Star Fesztival, hatalmasak voltatok" – írta a banda Instagram oldalán, közvetlenül a koncert után, ezzel kifejezve örömüket, hogy visszatérhettek a fesztiválra, amelyet hat éve egy ugyanilyen erőteljes fellépéssel indítottak.

A techno szupersztár, Indira Paganotto egy eklektikus DJ szettel folytatta hajnali 5-ig, óriási energiát adva a fesztivál közönségének, miközben a regionális elektronikus-zenei szenzáció – a 17 éves újvidéki DJ Lanna – felelt a fesztivált záró szettért.

Fotó: Edge

A fesztivál második estéjén a szomszédos Nautilus Aréna adott otthont a regionális trap fellépéseknek. Grše, Fox & Surreal, 30Zona, Ružno pače, Buntai, Miach, Micka Lifa, Masayah, és TTM vették birtokba az Arénát. A fesztivál minden estéjén az Electric Waves színpad a fesztivál adott otthont a regionális house DJ-knek, Bronski, Ilija Rudman, Marcel, Kali, Ian F színvonalas szettekkel kápráztatták el a közönséget. 

Az idei Sea Star fesztivál a Horvát Idegenforgalmi Közösség, Isztria megye, Umag városa, Umag Város Idegenforgalmi Közössége, az Isztriai Idegenforgalmi Közösség és a Plava Laguna támogatásával valósult meg.

Sea Star Fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek