Hazai legendák a szegedi DEJA VU Fesztiválon

2022/03/24  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Kultikus nemzetközi sztárokkal és a '90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereit jegyző hazai fellépőkkel nyitja idén is a fesztiválszezont a DEJA VU a pünkösdi hétvégén, június 3-4-5-én. (Hétfőn pihenés!)

Fotó: Korda György és Balázs Klári/FB

Fellép majd Lou Bega, Kate Ryan, a  Las Ketchup spanyol női poptrio vagy a '90-es legnagyobb bulijait jegyző La Bouche. ha elsőrte nem ugrana be, kikről van szó, akkor itt bemutattuk legnagyobb slágereiket:

Coolio lemondta, de a Las Ketchup és Lou Bega jön a DEJA VU Fesztiválra

 

A fenti felsorolásból még kimaradt az olasz DJ és producer, Alex Gaudino, aki elhozza az összes nagy slágerét, többek között a 'Destination Unknown'-t vagy a 'Watch out'-ot.

 

Ismét a fesztivál vendége lesz Cascada, és Szegedre érkezik majd az 1994-ben alakult belga Paradisio is, hogy együtt énekelje a közönséggel: 

 

A hazai legendák közül pedig ott lesz majd 

Krisz Rudi, Kozsó - Ámokfutók, Dj Dominique, Peat Junior & Fernando feat Sheela, Náksi Attila, Csordás Tibi - Fiesta, az UFO Update, Korda György & Balázs Klári, Sterbinszky, Kozmix, Bárány Attila, a Wannabe XXL, Rakonczai Imre, a Classic Fantastic, a Millenium Kids, Fresh Andi.

A jelszó: Legyünk együtt újra 18 évesek!

Deja Vu Fesztivál, Szeged, Las Ketchup, Lou Bega

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest