Helló, Jenő – Nem kell védettségi a pénteken induló Szeláví! fesztiválra

2021/06/16  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Szeláví! Pilisborosjenő mellett egy gyönyörű, panorámás mezőn – szemben levendulás – péntektől 3 napon át várja a látogatókat koncertekkel és gyermekprogramokkal, workshopokkal és beszélgetésekkel, iparművészeti és gasztronómiai vásárral, helyi termékek bemutatójával.

Helló, jenő – Nem kell védettségi a pénteken induló Szelavi fesztiválra

Mivel a rendezvény a helyi önkormányzat és a szintén helyi Viprodukció közös szervezésében zajlik, beletartozik a "falunap" kategóriába, s mivel Borosjenő 5000 fő alatti település, így 1500 főig védettsegi igazolvány nélkül lehet résztvenni rajta (484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 5. §-a (7) ). A szervezők amúgy sem tervezik ennél nagyobbra a fesztivált.

A rendezvény megközelítéséről az alábbiakat tette közzé a fesztivál:

PARKOLÁS
Mivel a sokak által ismert Kevélyhegyi Levendulással szembeni parkoló hamar megtelik, a fesztivál hivatalos parkolója a Széchenyi utca és Fő utca sarkánál található. Kérünk mindenkit, hogy ezt a parkolót vegye igénybe autójával. A Széchenyi utcai parkolóból a koncertekhez igazított menetrend szerint egy többször forduló, 9 fős kisbusszal tudunk segíteni elsősorban a kisgyermekes családok és az idősek számára. A buszmenetrendet a parkolót őrző Polgárőrnél keressétek. Ha épp nincs a parkolóban a kisbusz, kérjük türelmeteket, érkezni fog!
A SÉTÁLNIVÁGYÓK SZÁMÁRA
A Széchenyi utcai parkolóból kényelmes tempóban hozzávetőlegesen 15-20 perc alatt el lehet sétálni a fesztiválterületre. A Kevélyhegyi Levendulamezőt elhagyva, ám a Teve-sziklát még el nem érve, balra látjátok majd a fesztiválterületet. Eltéveszthetetlen...
ÉJSZAKAI VOLÁN JÁRAT
A busszal közlekedők számára javasoljuk a www.menetrendek.hu oldalon való tájékozódást. Akik késő estig maradnának:
Péntek esti utolsó busz vissza Budapestre: 23:40
Szombat estére intéztünk nektek egy különjáratot: 00:35
Vasárnap este 20:00-kor ér véget a program, bőven van még utána buszjárat
Ezen kívül Pilisborosjenőre természetesen lehet hívni taxit és sofőr-szolgálatot is!
Naptej legyen nálatok, mert a domboldalon kevés az árnyék és bazi meleg lesz, ha vinnétek kutyát is magatokkal, simán megtehetitek, csak pórázon kell tartani őkelmét. majd meglátjátok, mennyire gyönyörű a Szeláví! területét körülölelő természet, vigyázzatok rá!
A fesztiválról és a programról előzőleg eme cikkeinkben értekeztünk

 

 

Szeláví, Pilisborosjenő, fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek