Hogyan kell fesztivált csinálni? Hát így: Rock in Vienna 2015.

2015. április 03.  ·   Fesztivál   ·  Görögh Atus

A hazai futószalagon gyártott fesztiválok után (tisztelet a kivételnek) úgy gondolod, hogy megnéznél egy nap alatt több valós világsztárt, mint amennyi itthon az egész szezonban fellép, akkor irány Ausztria.

Hogyan kell fesztivált csinálni? Hát így: Rock in Vienna 2015.

Június 4-től 6-ig élvezhetjük a rock minden édes cseppjét. A határtól pár kilométerre megérezheted egy olyan line-up hangulatát, amilyenről itthon csak álmodunk. Nem lépnek fel nagy zenekarok, dehogy: KISS, Metallica, Muse, Faith No More, Limp Bizkit, Body Count, Danko Jones, Airbourne, Incubus.... Láthatóan a léggitárosok szerelmeseinek és az igényes zene elkötelezettjeinek rakták össze a programot. A napijegy 80 euró, a háromnapos bérlet pedig 200 euró, de ha megnézzük, kiket láthatunk ezért, akkor arányaiban nem drága. Sőt, inkább olcsó! 

 

Persze gondolhatjuk tovább a dolgot és tegyük fel a kérdést magunknak, hogy itthon miért nem lehet ezt összehozni? Nem lenne rá igény? Dehogynem! Nem mennék bele, hogy miért nincs itthon ehhez hasonló fesztivál, mert inkább arra ösztönzök mindenkit, hogy legalább egy napra érdemes kimennie és kiráznia a hajából a port, ami egész télen felgyülemlett...

Bár nekem már nincs sok hajam, de azt tudom, hogy a KISS koncert nélkülem nem kezdődhet el. Van még egy csomó schillingem, amit jól elköltök – és nem mosógépet veszek belőle, hanem rockélményt.


How to organize a Festival? Here is the method: Rock in Vienna 2015.

After the home made festivals that comes in mass production (with due respesct to expections) you might think of getting a gros amount of real world class stars, more than you can get here in the whole season, then head to Austria.

You can have all the sweet sips of the rock's manna there. Just a few kilometres off the border you get a line-up that you can only dream of here at home. This is one hell of a line-up if you ask me: KISS, Metallica, Muse, Faith No More, Limp Bizkit, Body Count, Danko Jones, Airbourne, Incubus...

It is obvious that this program was made for fans of air guitar as well as lovers of quality music. Daily pass is €80.- whilst the 3-day pass is €200.-. Compare to who you get to see it isn't expensive. In fact, it is a bargain. Let's face the awkward question: why can't we set up an event like this here? Lack of interest? No way. I'd rather not go into it why there is no such a festival in Hungary. I'd rather spur everyone to visit Austria for at least one day and shake off the dust from your hair that you collected all winter long. Although I haven't got much hair left but I know for sure that the gig of KISS just cannot kick off without me. I also have got some schillings to spend not on washing machine or VHS video player but on music experience.

 


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek