Év koncertje - szavazás

Hogyan kell fesztivált csinálni? Hát így: Rock in Vienna 2015.

2015. április 03.  ·   Fesztivál   ·  Görögh Atus

A hazai futószalagon gyártott fesztiválok után (tisztelet a kivételnek) úgy gondolod, hogy megnéznél egy nap alatt több valós világsztárt, mint amennyi itthon az egész szezonban fellép, akkor irány Ausztria.

Hogyan kell fesztivált csinálni? Hát így: Rock in Vienna 2015.

Június 4-től 6-ig élvezhetjük a rock minden édes cseppjét. A határtól pár kilométerre megérezheted egy olyan line-up hangulatát, amilyenről itthon csak álmodunk. Nem lépnek fel nagy zenekarok, dehogy: KISS, Metallica, Muse, Faith No More, Limp Bizkit, Body Count, Danko Jones, Airbourne, Incubus.... Láthatóan a léggitárosok szerelmeseinek és az igényes zene elkötelezettjeinek rakták össze a programot. A napijegy 80 euró, a háromnapos bérlet pedig 200 euró, de ha megnézzük, kiket láthatunk ezért, akkor arányaiban nem drága. Sőt, inkább olcsó! 

 

Persze gondolhatjuk tovább a dolgot és tegyük fel a kérdést magunknak, hogy itthon miért nem lehet ezt összehozni? Nem lenne rá igény? Dehogynem! Nem mennék bele, hogy miért nincs itthon ehhez hasonló fesztivál, mert inkább arra ösztönzök mindenkit, hogy legalább egy napra érdemes kimennie és kiráznia a hajából a port, ami egész télen felgyülemlett...

Bár nekem már nincs sok hajam, de azt tudom, hogy a KISS koncert nélkülem nem kezdődhet el. Van még egy csomó schillingem, amit jól elköltök – és nem mosógépet veszek belőle, hanem rockélményt.


How to organize a Festival? Here is the method: Rock in Vienna 2015.

After the home made festivals that comes in mass production (with due respesct to expections) you might think of getting a gros amount of real world class stars, more than you can get here in the whole season, then head to Austria.

You can have all the sweet sips of the rock's manna there. Just a few kilometres off the border you get a line-up that you can only dream of here at home. This is one hell of a line-up if you ask me: KISS, Metallica, Muse, Faith No More, Limp Bizkit, Body Count, Danko Jones, Airbourne, Incubus...

It is obvious that this program was made for fans of air guitar as well as lovers of quality music. Daily pass is €80.- whilst the 3-day pass is €200.-. Compare to who you get to see it isn't expensive. In fact, it is a bargain. Let's face the awkward question: why can't we set up an event like this here? Lack of interest? No way. I'd rather not go into it why there is no such a festival in Hungary. I'd rather spur everyone to visit Austria for at least one day and shake off the dust from your hair that you collected all winter long. Although I haven't got much hair left but I know for sure that the gig of KISS just cannot kick off without me. I also have got some schillings to spend not on washing machine or VHS video player but on music experience.

 


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek