Kaszinó, ingyenstrand, kertmozi: PAFE 2014

2014/04/10  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Biffy Clyroval indul a nyár Szántódon:a skót banda pünkösdkor lép fel, hogy egy felejthetetlen koncerttel indítsa be a fesztiválszezont az immár 8. alkalommal megrendezésre kerülő Pannónia Fesztiválon. A magyar előadók mellett egyre több világsztárt is felvonultató PAFE-n színpadra lép a punk-rock legenda The Offspring (USA) és DJ FRESH (UK) is.

Kaszinó, ingyenstrand, kertmozi: PAFE 2014

Idén talán a legnagyobb húzónév a BIFFY CLYRO, aki június 7-én, szombat este fog fellépni. A közel 20 éve aktív skót trió 6 stúdióalbuma közül több is ismerősen csenghet a dallamos gitárzene rajongóinak. A 2007-es Puzzle vagy a 2009-es Only Revolutions egyenesen a világhírig röpítették a zenekart. A Mountains, That Golden Rule és Many of Horror c. szerzeményeik a brit toplista élmezőnyéig jutottak, és biztosan felcsendülnek a PAFE-n is. THE OFFSPRING: egy zenekar, amit senkinek nem kell bemutatni. Valószínűleg nem lesz olyan fesztiválozó, aki nem fújja majd kívülről slágerré vált klasszikusaikat, június 8-án, a zárónapon.

A Pannónia Fesztivál másik nagy dobása a mára világhírűvé vált DJ FRESH, aki a drum’n’bass/dubstep szerelmeseit viszi majd táncba, a Gold Dust vagy az éppen aktuális kedvenc Dibby Dibby Sound c.slágerekkel. DJ FRESH és MESSY MC június 6-án, pénteken lépnek színpadra, ugyanazon a napon, mint a ’96-ban alakult FREESTYLERS (UK).

A PAFE-n természetesen hip-hop-ból sem lesz hiány. Hazánk legjobb alakulatai ragadják majd magukhoz a mikrofont, többek között: a Punnany Massif, az Akkezdet Phiai, a Belga, a Hősök, a Barbárfivérek, Sub Bass Monster és Siska Finuccsi.

Június 7-én a dub is újra feldübörög Szántódpusztán: a tavaly fergeteges bulit produkáló DUB PISTOLS (UK) biztos, hogy idén is nagyot szól majd! A Nagyszínpad további vendége lesz a fesztiválkedvenc QUIMBY, a 30Y, a BRAINS, a Kiscsillag, a Road és a Depresszió.

Persze a karcosabb zenék kedvelői sem maradnak hallgatni való nélkül: bárkit vad villázásra és headbangelésre késztet majd a Metál Sátorban zúzó The Idoru, a Blind Myself, a Watch My Dying, az Insane, vagy a Vikidál Gyulával felálló Mobilmánia.

Akinek pedig ez sem elég, azoknak jó hír, hogy a fellépők listája még mindig bővül. Ráadásul a szervezők napközben is remek programokkal várják a fesztiválozókat: ingyenes kaszinó, kertmozi (régi és új filmekkel), standup comedy, játékok, sportolási lehetőség, színház és külön strand fogad mindenkit.


 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek