Menopauza 1170x180

Két nagyszínpad és Zenélő Busz is lesz az idei Művészetek Völgye fesztiválon

2024/04/08  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A 33. Művészetek Völgye ezen a nyáron is több mint kétezer programmal várja a fesztiválozókat július 19. és 28. között Kapolcsra, Vigántpetendre és Taliándörögdre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja most újabb fellépőket tett közzé.

Azt nem tudjuk, hogy pont ez a jármű lesz-e, de azt ifjabbak kedvéért: ilyen a 311-es (Közlekedési Múzeum)

A fesztivál (egyik) nagyszínpadát jelentő Panoráma Színpadon lép fel a mindig őrjítő bulit csapó Aurevoir., az új lemezzel készülő Blahalouisiana, a 15 éves Bohemian Betyars és az idén ötéves Carson Coma, de elhozza slágereit a Csaknekedkislány, az Esti Kornél, a hiperkarma, az Ivan & The Parazol, a Kiscsillag, a Margaret Island és a Quimby is.

A korábban bejelentett fellépők itt.

A tavaly debütált, Taliándörögd zenei ütőereként szolgáló Közlekedési Múzeum x LŐTÉR helyszín ezúttal is második nagyszínpadként szállítja a Völgybe a legfrissebb ütemeket és a régi kedvenceket már késő délutántól, legyen szó hiphopról, elektronikus zenéről, popról vagy rockról.

Fellépők: Analog Balaton, Anima Sound System, Ajsa Luna, Besh o droM, Co Lee, Cseri Hanna, Duckshell, Juhász Zoli és zenekara, Európa Kiadó, Fiúk, Freakin Disco, Hakumba, Hundred Sins, Labek and Chrobak, Lóci Játszik, Péterfy Bori & Love Band, Random Trip, Raklap, Sisi, Selah Vie, Szabó Balázs Bandája, Szlimmy, Vad Fruttik,  VHK Zaekar.

A Közlekedési Múzeum x LŐTÉR napközben is változatos programokkal várja a fesztiválozókat a pólófestéstől a linómetszésig, de a látogatók megnézhetik a helyszínen a Múzeum legendás járműveit és múzeumtörténeti érdekességeit is, valamint innen indul majd a Zenélő Busz is., amelyen egy-egy Panoráma színpados fellépő játszik majd a szerencsés utasoknak az Ikarus 311-es retró járatán. 

A teljes programbontás május 9-től lesz elérhető, de aki aki március 18. és április 12. között vásárol 5 vagy 10 napos bérletet, az helyjegyet nyerhet a Zenélő busz szombati különjárataira is.




Művészetek Völgye 2024, Zenélő Busz, Panoráma Színpad, LŐTÉR

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek