Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE!

2014. május 21.  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

A Pannónia Fesztivál az első balatoni fesztivál idén, amely nem csak az eddigi legerősebb line up-pal és majdnem 100 hazai fellépővel jelentkezik, de látványban és élményben is felülmúlja korábbi önmagát.

Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE!

Az újdonságokról a PAFE sajtótájékoztatóján, az Instantban számoltak be a szervezők és a részt vevő zenekarok május 20-án, kedden délelőtt. A külföldiek közül pedig a Dub Pistolsból Barry Ashworth és a Freestylers mindig vidám tagja, MC SirReal élőben jelentkeztek be.

Ahogy azt már hallhattuk, az idei fellépők közt rengeteg a külföldi nagy név: BIFFY CLYRO (SCO), THE OFFSPRING (USA), DJ FRESH (UK), LTJ BUKEM (UK), SHY FX with special guest STAMINA MC (UK), DUB PISTOLS (UK), FREESTYLERS (UK). De magyarokból sem lesz hiány: a QUIMBY, a PUNNANY MASSIF, a 30Y, a BELGA, a BRAINS, a HŐSÖK, a PASO, az INTIM TORNA ILLEGÁL, a KISCSILLAG, PÉTERFY BORI, az IVAN & THE PARAZOL, a SUBSCRIBE, MAJKA és CURTIS, a HALOTT PÉNZ, a AKKZEDET PHIAI, a SOERII & POOLEK és még számtalan zenekar fellép idén, mondta el a főszervező.

Íme a napi bontás:


Mázló Imre fesztiváligazgatótól ezután két szuper hírt is megtudtunk: az Offspring a Smash album 20. évfordulójának ünnepeként a koncert első felében a legnagyobb slágereket, míg a másodikban a Smash album közkedvelt számait játssza majd, továbbá Fejes Tamás és a Hangszerarzenál jóvoltából idén kisorsolnak a fesztivál résztvevői között egyfantasztikus Lodestone Electric Pro S gitárt, amelyet az Offspring tagjai a helyszínen dedikálni is fognak!

A zenész vendégek közül a Kowalsky meg a Vega frontembere, Kowa szólalt meg először, akit Curtis követett. Megtudtuk, hogy idén a PAFE kiemelten figyel a környezettudatosságra: visszaváltható poharakkal és szelektív hulladékgyűjtéssel készülnek, és a visszaváltás költségeit illetve egyes vendéglátóipari helyiségek bevételeit felajánlják az Árpádházi Szent Erzsébet Alapítványnak. Az alapítvány kezelésekre, járművekre és egy Somogy megyei rehabilitációs központ megépítésére gyűjt pénzt. Kiderült az is, hogy ezen felül 50 hátrányos helyzetű fiatalt látnak vendégül a fesztiválon.

A PAFE a remek zenék mellett számtalan más szórakozási és pihenési lehetőséget is kínál a fesztiválozóknak. Lesz borfalu, stand up comedy, óriás keresztrejtvény, csocsó, darts, póker és rulett – persze valódi tétek nélkül. Aki pedig inkább átmozgatná magát, azt bungee jumping, balatoni hajókirándulás, lovaglás, lovas kocsikázás, kerékpáros túrák és napozósarok várja. A szélesvásznú élményekről a Pajta moziban vetített aktuális és kultfilmek, illetve a koncertfilmek mozijában felcsendülő legendás felvételek gondoskodnak.

Végezetül pedig amire mindenki várt, élőben jelentkezett a DUB Pistols tagja Barry Ashworth, aki kissé álmosan, de hatalmas mosollyal elmondta, hogy Magyarországon koncertezni fantasztikus élmény, ezért már alig várja, hogy megérkezzen hozzánk, továbbá, hogy sok olyan számra számíthatunk a koncerten, amit még soha nem játszottak korábban. A Freestylersből MC SirRealt faggatták itthoni élményeiről, melyeket annyiban összefoglalt, hogy már több, mint 20-szor járt kishazánkban, tehát voltaképpen ő már magyarnak számít. A Freestylers a már régen megszokott, de megunhatatlan oldschool slágerekkel érkezik, de azt is elmondta, hogy új formációjával a Buddhist Punkz-zal egy sokkal rockosabb, új hangzásra készül.

 


Képtár

  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30072
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30075
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30076
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30079
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30080
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30082
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30083
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30084
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30100
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30102
 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek