Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE!

2014. május 21.  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

A Pannónia Fesztivál az első balatoni fesztivál idén, amely nem csak az eddigi legerősebb line up-pal és majdnem 100 hazai fellépővel jelentkezik, de látványban és élményben is felülmúlja korábbi önmagát.

Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE!

Az újdonságokról a PAFE sajtótájékoztatóján, az Instantban számoltak be a szervezők és a részt vevő zenekarok május 20-án, kedden délelőtt. A külföldiek közül pedig a Dub Pistolsból Barry Ashworth és a Freestylers mindig vidám tagja, MC SirReal élőben jelentkeztek be.

Ahogy azt már hallhattuk, az idei fellépők közt rengeteg a külföldi nagy név: BIFFY CLYRO (SCO), THE OFFSPRING (USA), DJ FRESH (UK), LTJ BUKEM (UK), SHY FX with special guest STAMINA MC (UK), DUB PISTOLS (UK), FREESTYLERS (UK). De magyarokból sem lesz hiány: a QUIMBY, a PUNNANY MASSIF, a 30Y, a BELGA, a BRAINS, a HŐSÖK, a PASO, az INTIM TORNA ILLEGÁL, a KISCSILLAG, PÉTERFY BORI, az IVAN & THE PARAZOL, a SUBSCRIBE, MAJKA és CURTIS, a HALOTT PÉNZ, a AKKZEDET PHIAI, a SOERII & POOLEK és még számtalan zenekar fellép idén, mondta el a főszervező.

Íme a napi bontás:


Mázló Imre fesztiváligazgatótól ezután két szuper hírt is megtudtunk: az Offspring a Smash album 20. évfordulójának ünnepeként a koncert első felében a legnagyobb slágereket, míg a másodikban a Smash album közkedvelt számait játssza majd, továbbá Fejes Tamás és a Hangszerarzenál jóvoltából idén kisorsolnak a fesztivál résztvevői között egyfantasztikus Lodestone Electric Pro S gitárt, amelyet az Offspring tagjai a helyszínen dedikálni is fognak!

A zenész vendégek közül a Kowalsky meg a Vega frontembere, Kowa szólalt meg először, akit Curtis követett. Megtudtuk, hogy idén a PAFE kiemelten figyel a környezettudatosságra: visszaváltható poharakkal és szelektív hulladékgyűjtéssel készülnek, és a visszaváltás költségeit illetve egyes vendéglátóipari helyiségek bevételeit felajánlják az Árpádházi Szent Erzsébet Alapítványnak. Az alapítvány kezelésekre, járművekre és egy Somogy megyei rehabilitációs központ megépítésére gyűjt pénzt. Kiderült az is, hogy ezen felül 50 hátrányos helyzetű fiatalt látnak vendégül a fesztiválon.

A PAFE a remek zenék mellett számtalan más szórakozási és pihenési lehetőséget is kínál a fesztiválozóknak. Lesz borfalu, stand up comedy, óriás keresztrejtvény, csocsó, darts, póker és rulett – persze valódi tétek nélkül. Aki pedig inkább átmozgatná magát, azt bungee jumping, balatoni hajókirándulás, lovaglás, lovas kocsikázás, kerékpáros túrák és napozósarok várja. A szélesvásznú élményekről a Pajta moziban vetített aktuális és kultfilmek, illetve a koncertfilmek mozijában felcsendülő legendás felvételek gondoskodnak.

Végezetül pedig amire mindenki várt, élőben jelentkezett a DUB Pistols tagja Barry Ashworth, aki kissé álmosan, de hatalmas mosollyal elmondta, hogy Magyarországon koncertezni fantasztikus élmény, ezért már alig várja, hogy megérkezzen hozzánk, továbbá, hogy sok olyan számra számíthatunk a koncerten, amit még soha nem játszottak korábban. A Freestylersből MC SirRealt faggatták itthoni élményeiről, melyeket annyiban összefoglalt, hogy már több, mint 20-szor járt kishazánkban, tehát voltaképpen ő már magyarnak számít. A Freestylers a már régen megszokott, de megunhatatlan oldschool slágerekkel érkezik, de azt is elmondta, hogy új formációjával a Buddhist Punkz-zal egy sokkal rockosabb, új hangzásra készül.

 


Képtár

  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30072
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30075
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30076
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30079
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30080
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30082
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30083
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30084
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30100
  • Kettős OFFSPRING-koncerttel és gitárnyereménnyel támad a PAFE! kép 30102
 

 

Szólj hozzá!


Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

A Blikk értesülése szerint a Texas állambeli Houstonban halálos lövés érte Justin Carter country zenészt. A 35 éves férfit saját fegyvere...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Blues for Jenő – összefogás-koncert lesz a Kobuciban Fekete Jenőért

A hazai blues talán legnagyobb hatású előadója,Fekete Jenő nemrég elkeseredett posztot tett közzé: gerincproblémái miatt hónapokig nem tud fellépni, így komoly anyagi nehézségei támadtak, hiszen a koncertezés jelenti számára az egyetlen bevételi forrást. Mivel segíthetnének a zenésztársak, ha nem a zenéléssel...

Ingyenes Demjén Ferenc, Magna Cum Laude és Supernem koncertekkel nyit a Plázs!

Alig két hónap, és nyit Siófok legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye, a Plázs, ahol idén fellép többek közt Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és Majka is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek