Kijött a Papa Roach legújabb klipje

2019/06/04  ·   Fesztivál   ·  Simonyi Éva

Az együttes legújabb videója, mely a “Not The Only One”-hoz készült, nemrég jelent meg. A dal az együttes idén januárban megjelent albumán, a “Who Do You Trust?”-on szerepel.

Kijött a Papa Roach legújabb klipje

A Papa Roach már a ‘90-es években is elég sok rajongóval büszkélkedett, de a Last Resort-on kívül nem sok dalukat ismerte a nagyközönség. A 2004-es “Getting Away with Murder” album viszont már áttörő siker volt, ezen a lemezen ugyanis olyan dalok hallhatók, mint a “Take Me”, a “Do or Die”, vagy a “Scars”, utóbbi talán ismerettségben kezdi megütni a Last Resort szintjét.

 

Na de kanyarodjunk is vissza a legújabb videóhoz! A “Who Do You Trust?” a zenekar tizedik albuma, és már több dalhoz is készült videóklip, például az album címadó dalához, illetve az Elevate”-hez. Most a “Not The Only One”-hoz jött ki klip, melyben Jacoby Shaddix, a zenekar frontembere a főszereplő. A videóban gyakorlatilag végigbicajozik a városon, hogy odaérjen egy koncertjükre, amelyről végül elkésik, a banda nélküle nyomja le a bulit, de kiderül, hogy csak álmodta az egészet. A videót az angliai turné során forgatták Aberdeenben és Leedsben, a rendező Bryson Roatch volt.

Az énekes azt nyilatkozta, imád bicajozni, érezni ahogy pumpál tőle a vére, és gyönyörködni a városban, mielőtt színpadra lép. Ezért fogta magát (és egy videót), és pont ezt csinálta az említett dalra, amelyet már több mint hatmillióan hallgattak meg online megjelenése óta, s úgy tűnik, hogy az új albumról ez az egyik legnépszerűbb szám.

A zenekar most is éppen turnézik, hozzánk június 26-án érkeznek a VOLT fesztiválra.

Ezen a napon lép még fel a fesztiválon a Slipknot, akiknek óriási a magyar rajongótábora, (így egészen biztos, hogy rohamosan fogynak a jegyek). A zenekar frontembere, Corey Taylor nemrég jegyezte el kedvesét, így hozzánk már boldog vőlegényként érkezik a Slipknottal, bár mindig szívesen látjuk másik zenekarával, a Stone Sour-rel is, hiszen fantasztikus élmény volt a tavalyi Barba Negrás koncertjük. Egy biztos: a Slipknot rengeteg vendéget fog bevonzani a fesztiválra, így érdemes még most lecsapni a jegyekre!

A Papa Roach és a Slipknot mellett láthatjuk még június 26-án a Volt-on az Amaranthe-ot, és a Cypress Hill-t is, de magyar zenekarok szempontjából is erős lesz a felhozatal: aznap lép színpadra az Elefánt, a Bagossy Brothers Company, az Ivan & The Parazol, a Wellhello és a Subscribe is, illetve este a Tesco Disco várja a bulizókat.

 

Detox Jóga és Dr. Csernus a VOLT fesztiválon

 

Négy nap, 100 fellépő, egy ajándéknap: elkészült a VOLT színpadainak programja

 

Papa Roach, VOLT Fesztivál, Who Do You Trust?

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek