Menopauza 1170x180

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

2024/03/29  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként két teljes napon át ad ízelítőt a koreai kultúra sokszínűségéből a Koreai Kulturális Központ és Hanyou Alapítvány.

Fotó: MayTree/FB

Az ingyenes programokon a szervezők minden korosztályra gondoltak, így a legkisebbektől az idősebbekig mindenki megtalálhatja majd a neki való szórakozást. Az egész napos nagyszínpadi produkciók mellett közel 1500 nm-en ismerkedhetnek meg a látogatók a távoli ország kulturális értékeivel.

A fellépők között köszönthetjük hazánkban először az igazi világsztár formációt, a MayTreet (május 19., 15.00), a hangszeres kíséret nélküli, többszólamú éneklés, azaz az a capella műfaj koronázatlan együttesét. Ami pedig a repertoárjukat illeti: nincs, mi határt szabjon számukra. Hisz legyen szó hangutánzásról, egy aktuális slágerről vagy épp egy meghökkentő zajról, azt lehengerlő tehetségükkel tökéletesen építik be szórakoztató előadásaikba.

A nagyszínpadon nyitástól egészen zárásig követik majd egymást a fellépők és előadások. Főzőshow, modern valamint tradicionális tánc és zenei produkciók, taekwondo bemutató, maszkos felvonulás, koreai szépségápolási tanácsadás éppúgy szerepel a propgramban, mint a kvíz és a nyereményjáték.

A hatalmas kiállítótérben hagyományos kézműves standok, családi programok, koreai gasztronómiai élmények, zenei és táncos kurzusok, szépségápolási termékismertetők és koreai vállalatok interaktív részlege is várja az érdeklődőket.

A részletes program itt.

A Comic Conról pedig itt!

KoreaON 2024, acapella, MayTree

 

 

Szólj hozzá!


Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk  – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a...

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
Új koncertek