Kreator, Biohazard, Behemoth, Ensiferum - RockPart'14!

2014. július 02.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A négynapos fesztivál jobbnál jobb, híresebbnél híresebb zenekarokat hoz el a Balaton partjára a klasszikus és újhullámos rock- és metál zene kedvelői számára. Köztük olyanokat, akik ritkán, vagy még egyáltalán nem léptek fel országunkban!

Kreator, Biohazard, Behemoth, Ensiferum - RockPart'14!

A RockPart’14 fesztivál egyesíti magában a rock-és metálkoncertek pörgését és a nyári Balaton varázsát. Ez a fesztivál pont annyit ígér, amennyit teljesít: hiánypótló zenekarok kiváló koncertjeit esténként, a Balaton hűsítő habjait napközben. 

Július 25-27. között minden nap 3 helyszínen szól majd a zene. A nagyszínpadon minden nap külföldi együttes/együttesek mellett a legjobb hazai bandák lépnek fel, a fesztiválsátorban a magyar élmezőny többi tagja adja a jobbnál jobb koncerteket, míg az amatőr színpadon feltörekvő magyar bandák kapnak bemutatkozási lehetőséget.

Ennek szelemében a 2014-es év külföldi húzónevei a germán thrash metal meghatározó együttese a Kreator, az amerikai azaz pontosabban a híres Brooklyn-i banda a  Biohazard,

a lengyel extrém metal underground opusza a Behemoth


 

és a finn viking metal együttes Helsinkiből, akik a „hősies folk metal” jeles képviselői, az Ensiferum.


A tavaly még I. Rockbeach Fesztivál néven ismertté lett rendezvény idén egy újabb szabadtéri nagyszínpaddal bővül, és egy – a bérletesek számára ingyenes 0. nappal július 24-én, amelyenmagyar rocklegendák lépnek fel: a Lord, Pokolgép, Deák Bill Gyula és a P. Mobil. Ezzel egy időben a fesztiválsátorban a legjobb magyar tribute együttesek a világ rocktörténetének legjobbjait idézik meg.

RockPart’14 fesztivál – Balatonszemes július 24-27.


Képtár

  • Kreator, Biohazard, Behemoth, Ensiferum - RockPart'14! kép 33354
  • Kreator, Biohazard, Behemoth, Ensiferum - RockPart'14! kép 33355
  • Kreator, Biohazard, Behemoth, Ensiferum - RockPart'14! kép 33356
 

 

Szólj hozzá!


Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

A Blikk értesülése szerint a Texas állambeli Houstonban halálos lövés érte Justin Carter country zenészt. A 35 éves férfit saját fegyvere...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Blues for Jenő – összefogás-koncert lesz a Kobuciban Fekete Jenőért

A hazai blues talán legnagyobb hatású előadója,Fekete Jenő nemrég elkeseredett posztot tett közzé: gerincproblémái miatt hónapokig nem tud fellépni, így komoly anyagi nehézségei támadtak, hiszen a koncertezés jelenti számára az egyetlen bevételi forrást. Mivel segíthetnének a zenésztársak, ha nem a zenéléssel...

Ingyenes Demjén Ferenc, Magna Cum Laude és Supernem koncertekkel nyit a Plázs!

Alig két hónap, és nyit Siófok legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye, a Plázs, ahol idén fellép többek közt Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és Majka is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek