Menopauza 1170x180

Kürtőskalács, kolbász, gesztenye, disznótoros – feszt doszt

2018/10/12  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Valójában már azt kéne kéne kikeresni, minek nincs fesztiválja, talán könnyebb lenne. Jó is ez, amellett, hogy mindenféle kulináris kirándulásokat tehetünk – ki hova, a vegáknak kicsit nehéz –, mindig vannak KONCERTEK! (Talán szerencsésebb lenne, ha a belépőket le lehetne vásárolni, de ez csak magánvélemény – aszerk.).

Kürtőskalács, kolbász, gesztenye, disznótoros – feszt doszt

Különleges édességekkel jelentkezik a Kürtőskalács Fesztivál: a hatodik alkalommal megrendezett háromnapos program látogatói péntektől a hagyományos ízek mellett megkóstolhatják többek között a madárlátta kürtőst, a kürtős gubát és a kürtős grízt is a budai Gesztenyés-kertben.

Fellépők: Pénteken Petruska és a Lóci játszik, valamint a burleszk pop-rockot játszó Harlekin zenekar lép fel. Szombaton a gyermekeket a Kolompos zenekar szórakoztatja, míg este Biga és Wolf Kati koncertjén kapcsolódhatnak ki a látogatók. Vasárnap Gubás Gabi és Szabó Győző duettje, valamint a Wedding Boys & Flóra koncertje zárja a fesztivált.

Ingyenes!

Hagyományőrző disznóvágás-bemutatókkal, kolbászvásárral, folklór műsorokkal, veteránjármű-kiállításokkal és családi programokkal várja a látogatókat az 5. Disznótoros Kolbászfesztivál péntektől vasárnapig a Magyar Vasúttörténeti Parkban.

Fellépők: Szűcs Judit, Varga Miklós, Szandi, Sipos F. Tamás, a 3+2, a Mulatós Menyecskék és a Vadrózsák is.

Belépős! (Felnőtt: 2.000Ft)

Több mint tizenötezer vendéget várnak szombaton és vasárnap a velemi gesztenyenapokra. A Kőszegi-hegység  egyik legjellegzetesebb növénye a szelídgesztenye, amelynek beérését hagyományos módon gesztenyesütéssel, gesztenyés ételek készítésével, kézműves vásár tartásával ünneplik meg minden évben.

Belépős! (Felnőtt: 1.000Ft)

Budapest lesz az idei Csabai Kolbászfesztivál hazai díszvendége, Thaiföld (???) pedig nemzetközi meghívottként mutatja be tradicionális konyháját október 19. és 22. között Békéscsabán, a Városi Sportcsarnokban.

Fellépők: Punnany Massif, Rúzsa Magdi, Kovács Kati, Majka és az Ők, Magna Cum Laude, Csík Zenekar, Ferenczi György és az 1ső pesti rackák, Budapest Bár.

Belépős! (Felnőtt: 2.500-3.000 Ft)

 

 

 

Kürtőskalács Fesztivál, Disznótoros Kolbászfesztivál, velemi gesztenyenapok, Csabai Kolbászfesztivál, gasztrofesztivál

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek