Menopauza 1170x180

Lenny Kravitz, Passenger, Marshmello – megkezdődött a VOLT névsorolvasása

2019/11/26  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Telekom VOLT Fesztivál első fellépői között számos ismerős név szerepel. 2020. július 1-4. között többek között megfordul Sopronban Lenny Kravitz, Marshmello, Passenger és Yungblud.

Lenny Kravitz, Passenger, Marshmello – megkezdődött a VOLT névsorolvasása

Az első bejelentés majd' tucatnyi nevet számlál, benne például az amerikai poprock-szupersztár, az elmúlt három évtized egyik legsikeresebb előadója, Lenny Kravitz,

a legnagyobb közösségi oldalon 2 milliós táborral bíró, és a legnagyobb videomegosztó site-on 300 milliós nézettséget súroló pillecukorfejű zseni, Marshmello és érkezik a fiatalság szószólója, egy igazi extravagáns színpadi jelenség, Yungblud is:

vagy a brit indie-folk énekes-dalszerző csodagyerek, Passenger.

Megbízhatóan hozza a klasszikus rockot – Taylor Momsent ex-színésznővel az élen – a The Pretty Reckless,

 

 

szintén a Telekom VOLT vendége lesz a brit vloggerből lett rapper, Scarlxrd.

Fellép Sopronban a dance, elektro-, és progresszív house-ban utazó zenei társulás, a Nervo, itt lesz a Faithless Dj Set valamint LTJ Bukem & Roni Size.

Élő produkcióval érkezik a walesi Dj/producer, High Contrast, jön a dubstep, drum and bass és drumstep tempót hozó Dirtyphonics és a legfrissebb bejelentést zárja a dubstep és drum and bass producer/DJ, Funtcase.

2020-ban két kemping várja a VOLTosokat. A tavaly kialakított Rét Kemping részeként épül fel a VOLT VILLAGE, amely elsősorban a kempingezők kényelmét szolgálja. A tusolók és mellékhelyiségek mellett kávézó, reggeliző, sport- és bulihelyszín, kertmozi és medence várja a fesztiválozókat. A VOLT túloldalán, az Erdő Kemping egy új helyszín lesz, ahol nyugalom és árnyék lesz a fő hívószó.

A VOLT a Plant for the Planet mozgalomhoz kapcsolódva az early bird akcióban megvásárolt bérletek után 1-1 fát ültet Magyarországon – a szervezettel és gyerekekkel közösen. A terv az, hogy hazai és vlágsztárok bevonásával összesen 10.000 fát ültessenek.

VILT Fesztivál 2020, Lenny Kravitz, Passenger, Marshmello, The Pretty Reckless, Yungblud

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek