Lepadlózhat a popzenei fesztiválok több mint fele

2021/03/25  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Tönkremehet a zenei fesztiválok 60 százaléka. Ezt Márta István, a Magyar Fesztivál Szövetség elnöke mondta az ATV-n, amit a 24.hu szemlézett – mi meg őket idézzük.

Fotó: MFSZ

Márta István azt is mondta, hogy ha nincs oltás és ennek következtében enyhítés, a VOLT és Balaton Sound mellett a többi nagy hazai popzenei fesztivál is elmaradhat idén nyáron, a kisebb zenei fesztiválokat az időpontok csúsztatásával, a programok átszervezésével esetleg meg lehet rendezni (ezt mondta egyébként Kádár Tamás is ma reggel).

Az ellehetetlenülés számos rendezvény esetében a csődöt fogja jelenteni – vélekedett a Fesztivál Szövetség elnöke.

(via 24.hu)

A szövetségnek lennének javaslatai, mit lehetne tenni ebben a helyzetben... A fölmerült javaslatok bármelyike is csak töredéke lenne annak, amivel a bőkeblűbb kormányzatok támogatják a bajba jutott ágazatok szereplőit. 

 

 

 

Márta István, Fesztivál Szövetség, fesztiválok, csőd

 

 

Szólj hozzá!


Veled más helyzet... Fatal Error klippremier!

Veled más helyzet... Fatal Error klippremier!

Művirágok Karneválja címmel dupla lemezzel rukkol elő rövidesen a zenekar. A lemez első fele júniusban lát napvilágot, melynek előfutáraként ma...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

A Pentatonix-koncert átkerült az Arénába!

2021. május 16-án léptek volna fel a Budapest parkban, magyarázni sem kell, miért marad el a koncert: pontosabban, nem marad el, csak átcsúszik időben és térben máshova: 2022. március 29-én az Arénában rendezik meg. (A Parkban lehet, hogy kissé hideg lenne ebben az időpontban.)

Los Angelesben díjazták Curtiséket

A Los Angeles Film Awards legjobb videóklip kategóriában díjazta Curtis és Szabó Ádám klipjét, amely 2 hónapja debütált, és már több mint kétmilliószor pörgették a YouTubeon.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek