Ma indul a hetedik BUSH

2022/10/19  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Budapest Showcase Hub október 19. és 21. között ismét felrázza a budapesti éjszakát a kelet-európai régió legizgalmasabb előadóival.

Ma indul a hetedik BUSH

A BUSH a friss és izgalmas előadók mellett összehozza a zenészeket és menedzsmentjüket a zeneipar fontos szereplőivel is, így segítve a nemzetközi karrierépítést. Idén többek közt olyan előadók szerepelnek a Fészek Művészklubban tartandó konferencia programjában, mint Claudio Lillo booking ügynök – aki a CAA-nál olyan neveket képvisel, mint ASAP Rocky, Nick Hakim vagy Jordan Rakei –, Francois Audigier, az Europavox szervezője, Charlie Philips, az IFPI vezetője és Ivan Ivanov, a TuneCore for Eastern Europe feje. Itt lesz még Simon Goffe, a londoni székhelyű Worldwide FM és a We Out Here Fesztivál alapítója – aki egyébként tíz éven keresztül Roni Size menedzsere is volt –, Patrick Ross a Music Alley-től, a zenei ügynökök sorát pedig André Marmot (Earth Agency) és Stuart Kennedy (ATC) is erősítik.

A Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál részeként megvalósuló rendezvény nyitóestjén Ivan Dorn, ukrán énekes-dalszerző lép fel a Magyar Zene Házában, de a klubfesztivál alatt meghallgathatjuk Fran Vasilić horvát TikTokker (képünkön) dalait, az észt Daniel Levi táncra csábító zenéjét, míg a Mörk a Rumbach utcai zsinagógában ad különleges koncertet, a Meteo pedig a BUSH-on mutatja be új albumát. A párhuzamosan zajló zeneipari konferencián mindeközben a nemzetközi zenei élet legfontosabb szereplőitől tanulhatunk. A BUSH szakmai partnere a Petőfi Kulturális Ügynökség-Hajógyár.

A következő napokban összesen hat helyszínen, a Magyar Zene Házában, a Központban, a Toldiban Klubban, a Három Hollóban, a Gödör Klubban és a Rumbach utcai zsinagógában zajlanak majd a koncertek.

Idén 13 ország 31 előadóját ismerhetjük meg a három nap alatt az észt Daniel Levitől kezdve az álmodozós, természet inspirálta dalokkal érkező lett Alejason és a szlovák poszt-punkban utazó 52 Hertz Whale-en át a román Sofia Zadar szintipopot és art-rockot spoken word poetryvel vegyítő zenéjéig.

A BUSH#2022 playlisten bele is lehet hallgatni a fellépők dalaiba, a teljes névsor pedig itt érhető el.

További infókért nyomás a BUSH Facebook-oldala és  www.budapestshowcasehub.com oldalra!

Korábbi cikkeink:

Hálószoba-pop, feminista punkok és ügyetlen fickók: kedvenc őszi fesztiválunk újabb fellépőket jelentett be

 

Ivan Dorn nyitja októberben a BUSH-t

Budapest Showcase Hub, BUSH

 

 

Szólj hozzá!


Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek