Szécsi Pál 80

Magyarok az Amsterdam Dance Eventen

2023/09/26  ·   Fesztivál   ·  Herbály Dorottya

Kevesebb, mint egy hónap és újra találkozhatunk az év legjobban várt elektronikus zenei fesztiválján, a Buma kezdeményezésére létrejött Amsterdam Dance Eventen. A nemzetközi szupersztárok között hazai előadók is fellépnek majd.

Magyarok az Amsterdam Dance Eventen

Az október 18-22. között megrendezésre kerülő rendezvénysorozat már 1996 óta vonzza a látogatókat Amszterdamba. Idén több mint 200 helyszínen,  2500 előadóval, konferenciákkal, széles körű művészeti és kulturális programokkal és persze rengeteg zenével várja az ADE az érdeklődőket.

Magyarországot idén Jay Lumen, a Stadium X és az Eath n Day képviseli.

Jay Lument nem kell bemutatni a hazai közönségnek, de nemcsak itthon, hanem külföldön is a legismertebb DJ-nek számít a klubzenében. Játszott már a Space klubban Ibizán, Trezorban Berlinben, illetve olyan fesztiválokon, mint a Sonar, a Digital Dreams Music Festival és Amsterdam Dance Eventen is rendszeres előadó.

Idén október 18-án a Club Atelierben lép fel 22 órától.


A Stadium X neve onnan lehet ismerős, hogy nemrég Sam Martinnal és Azahriah közreműködésével készítettek közös számot (amelynek sikerét az is mutatja, hogy már remix verzió is készült belőle). A srácok 2012-ban kezdék a közös munkát és céljuk, hogy egy teljesen egyedi energiájú hangzást hozzanak létre. Dave Martin és Sullivan karierrjük alatt dolgoztak már együtt David Guettával, Bob Sinclairrel és 79 millió követővel  ők az egyik legsikeresebb magyar elektronikus zenei előadók.

A fesztivál ideje alatt több helyszínen is meghallgathatjátok a StadiumX-et: október 19-én 13 órától és október 22-én 20 órától a Club Prime-ban, illetve október 19-én 23 órától az Escape Club-ban.

Az Earth n Days funkyhouse-ban utazó DJ páros, Magonyi László és Vízi László 2017 óta zenélnek együtt. Rögtön a kezdetektől számos a Beatport top 10-es listájába bekerültek számaikkal. Saját kiadójuk a (HouseU Records) mellett együtt dolgoznak a  Hotfingers Records és a Milk & Sugar Recordings lemezkiadóval.

A páros október 20-án, 23 órától lép fel a Blend X-ben, ahol egész este a house zenéjé lesz a főszerep.

 

Az ADE teljes programja itt.

 

Amsterdam Dance Event, Jay Lumen, Stadium X, Eath n Day

 

 

Szólj hozzá!


Mamma Mia! a BOK csarnokban

Mamma Mia! a BOK csarnokban

Az évadban csak két napig, december 1-jén és 2-án látható a Madách Színház nagy sikerű Mamma Mia!-előadása Budapesten
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A Koncert.hu ajánlja: fél tucat esemény a héten a kultfilmtől Taylor Swiften át a f*sz* kis buliig

Ötnél persze sokkal több koncert, esemény, buli lesz a héten, csak egy laza keresztmetszetet adunk rról, milyen sokszínű a budapesti zenei élet: van itt minden :)

Rengeteg fotóval megérkezett a nagy Fishing-könyv

A Beck Zoltán (30Y) több mint 200 oldalon, több mint 100 fotó kíséretében vállalkozott arra a különleges feladatra, hogy megörökítse az egyik legnépszerűbb magyar könnyűzenei fesztivál eddigi történetét. A könyv mérete és súlya is tekintélyes: a 24x31 cm-es kötet 2,6 kilót nyom.
Új koncertek