Már ötödször lép fel Magyarországon P!nk

2017/06/29  ·   Fesztivál   ·  Simonyi Éva

Az idei jubileumi 25. Sziget fesztiválon ad majd koncertet Alecia Beth Moore, vagyis P!nk. Az énekesnő már többször is járt hazánkban, egyszer a Felvonulási téren a kapcsolatkoncerten, kétszer a Papp László Arénában, kétszer pedig a Sziget fesztiválon. Idén ismét ide várjuk vissza, a -1. napon ad majd koncertet nekünk.

Már ötödször lép fel Magyarországon P!nk

 

 

10 érdekesség Pinkről

  • odavan az állatokért, lelkes állatvédő:
  • egy kampányban még a ruháit is ledobta,
  • férjével (Carey Hart) kétszer házasodtak össze,
  • Carey, az egykori motorversenyző épített számára egy vasat,
  • egy interjúban elismerte, hogy biszexuális,
  • szerepelt a Charlie angyalai: Teljes gázzal című filmben,
  • szempillaspirál reklámozott,
  • imádja a tetoválásokat:
  • férjének tetoválószalonja van,
  • a True Love című klipben családja is feltűnik

Már kamaszkorában zenélt, lemezei is jelentek meg kisebb-nagyobb sikerrel, de az igazi áttörést az jelentette, amikor 2001-ben Christina Aguilera, Mya és Lil' Kim társaságában felénekelte a Lady Marmalade című dalt, amely világszerte az élvonalba juttatta, és amiért megkapta első Grammy-díját.

Az énekesnő első albuma 2000-ben jelent meg, és futott be egyből lázadó, őszinte dalaival és stílusával. A kezdetekben még r’n’b-ben utazott, később váltott csak át a poposabb vonalra, de szerintem mindkettő remekül áll neki.

A háromszoros Grammy-díjas P!nk legutóbbi stúdióalbuma 5 éve jelent meg (The Truth About Love), de tavaly kiadott egy dalt Just Like Fire címmel, amit az Alice Tükörországban című filmben is hallhattunk. (A filmnek Tim Burton volt a producere, és szerepel benne -természetesen- Johnny Depp is, aki P!nk legnagyobb celebrity crush-a.)

Legújabb dala, a Sia-val közösen elkészített Waterfall márciusban jelent meg, illetve felrebbentek a hírek, hogy akár még idén elkészülhet az új lemez!

A mindig is szókimondó énekesnőről sokszor írtak a bulvárlapok, de kemény fába vágja a fejszéjét, aki rajta fogást talál: arra a piszkálódásra, hogy mennyi pasija volt már, úgy felelt, hogy a lazább életmód után legalább jobban meg tudja becsülni házasságát is.

A folyton bohóckodó előadó azonban kezd megkomolyodni, tavaly adott életet második gyermekének, de a szülés után nem sokkal már vissza is tért az edzőterembe, hogy visszanyerje csúcsformáját. persze, megint megtalálták, hogy elhízott (miközben csak szült…), de, hál’ istennek, ő nem az a fajta, aki ezeken a hülyeségeken felhúzza magát, így vágott vissza:

“Méreteim alapján elhízott vagyok. Tudom, hogy a második baba után még nem értem el a célom, még csak meg sem közelítettem, de akkor sem érzem magam túlsúlyosnak”

A Szigetes fellépésen várhatóan elhangzanak majd a legnagyobb slágerei, mint a So What, vagy a Raise Your Glass:

Azonban én reménykedek abban, hogy valami igazán régit is hallhatunk tőle:

 

 


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek