Még két név a FEZEN-re

2017/12/13  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Ákos és Rúzsa Magdi – e két magyar névvel bővült a FEZEN fesztivál 2018-as listája. Az ország talán legnépszerűbb női és férfi előadója egy napon lép színpadra Székesfehérváron. Az eddigi rock-metal műfajú bejelentések után most a pop program erősödik, de a szervezők közlése szerint minden stílus rajongói számíthatnak még meglepetésekre.

Még két név a FEZEN-re

Ákos régi visszatérője a FEZEN-nek, az ország egyik legismertebb és legsikeresebb férfi előadója 2010 óta többször is fellépett a székesfehérvári fesztiválon. A Kossuth-díjas énekes-dalszerző jövőre lesz 50 éves, és ezzel együtt ünnepli pályafutása kezdetének 30. évfordulóját. Július 27-én, a fesztivál pénteki napján a jubileumi ÁKOS 50 koncertsorozat fesztiválváltozatával érkezik a FEZEN-re.

Tavaly volt éppen tíz éve, hogy az egész ország felfigyelt Rúzsa Magdira. A tehetségkutató megnyerése óta díjakkal kísérve töretlenül halad előre a pályája, és mára Magyarország egyik legnépszerűbb női előadójává vált. A 2018-as lesz az első FEZEN-es fellépése Magdinak, aki Ákoshoz hasonlóan a fesztivál pénteki napján lép színpadra Székesfehérváron.

Ákost és Rúzsa Magdit egy napon, egy színpadon láthatják a FEZEN-en. A korábban bejelentett Mr. Big, Helloween, Enter Shikari, Epica, Metal Allegiance és Fozzyval együtt már nyolcra bővült a bejelentett fellépők névsora, de még koránt sem teljes a lista. A pop és a rock-metal kedvelői is számíthatnak még meglepetésekre.

 

Metalsupergroup 2018-as FEZEN-en

 

Itt az első három név a 2018-as FEZEN fellépőlistájáról

 

Fezen, Ákos, Rúzsa Magdi

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek