Menopauza 1170x180

Mire jó 30 szív: Margaret Island, Carson Coma, Platon Karataev és mások – 7 ingyenes fesztivál országszerte

2024/06/08  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A tavalyi év sikere után idén ismét megrendezésre kerül a Telekomosok Fesztiválja. Az események a Magyar Telekom ügyfelei számára ingyen látogathatók, ehhez csupán a Telekom alkalmazás Magenta Moments menüpontjában kell a korlátozott számban elérhető jegyeket díjmentesen, 30 szívért aktiválni.

Fotó: Fotó: Mantas Hesthaven(pexels.com)

A fesztivál egy napos eseményei országszerte az alábbi rendhagyó helyszíneken és időpontokban várják az érdeklődőket:

  • 2024. június 15. –Nagykanizsa, Csónakázó-tó
  • 2024. július 05. – Székesfehérvár, Főnix Park
  • 2024. július 27. – Fonyód, Báthori utcai strand
  • 2024. augusztus 03. – Somlóvásárhely – Kreinbacher Birtok
  • 2024. augusztus 10. – Hortobágyi Csillagles - Pusztai Állatpark
  • 2024. augusztus 17. – Körös-torok, Csongrád

Az egyes állomásokon a sokszínű kulturális és családi programok mellett a legismertebb hazai együttesek (Margaret Island, Blahalouisiana, Carson Coma, Platon Karataev és még sokan mások) és DJ-k lépnek fel, de sportközvetítések és sportolási lehetőségek is helyet kapnak majd a programok között.

Emellett a vállalat kampányának részeként idén is lehetőséget biztosít Európa fiataljai számára, hogy eljussanak a legnagyobb nemzetközi fesztiválokra. Így a Rolling Loudra, a Lollapaloozara és az INOTA Focus: Turbinacsarnok* eseményére is nyerhetnek belépőt az érdeklődők.

A nyári élménysorozat nyitóeseményét június 4-én este tartották Berlinben, ahol a Sugababes egy popup koncerten a legnagyobb slágerük vadiúj remixével indította el a nyarat.

 

*"Tavaly a múlt és jövő formái rendeződtek egységbe a hőerőműnél. Fesztiválunk kiemelkedő pillanata volt az irdatlan méreteivel fölénk tornyosuló Turbinacsarnok megnyitása, a gondolatok pedig már akkor szárba szöktek: megrengetjük még ezt az óriást - külön is.

2024 nyarán tehát nem a teljes területet aktiváló fesztivál, hanem dedikált koncept események formájában jelentkezik INOTA: először július 12-én és 13-án térünk vissza az erőmű területére, reggelig tartó újhullámos technót és határfeszegető elektronikát költöztetve a hatezer négyzetméteres, üvegtéglák szegélyezte betonmonstrumba, ahol ötven éve még súlyos turbinák termelték zakatolva az áramot.
A hűtőtornyok ezúttal csendben felügyelnek, a terület nagyobb része pihen, fókuszunkba a csarnok kerül - ahol erre a két napra megnyitjuk az ország legnagyobb nemhivatalos technoklubját.
Gyertek velünk!"írják a szervezők.

 

Telekom, fesztivál, ingyenes

 

 

Szólj hozzá!


Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk  – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a...

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
Új koncertek