Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

2024/05/02  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Várd a májust – új zenei- és gasztrofesztivál a Városligetben ÚJ FELLÉPŐK!!!

Közleményük szerint a már megvásárolt jegyek érvényesek maradnak az új időpontra, és a jó hírük az, hogy frissített és új programokkal is várják a fesztiválozókat. 

A friss infó szerint a fellépők névsora végül nem változott, mindenki át tudta írni a naptárjában az időpontot:

 • Első Emelet
 • Incognito
 • Mezzoforte
 • OCHO MACHO
 • Karácsony János James
 • Neoton Família
 • The Next Movement
 • Margaret Island

***

Innetől az eredeti cikkünket olvashatjátok, de figyeljük majd a produkció oldalát, hogy milyen változások lesznek a programban.

Olyan magyar és külföldi előadók fognak fellépni, mint Karácsony János James és zenekara, a svájci The Next Movement, és már csak az elnevezés miatt sem hiányozhat a Mezzoforte.

James gitáros, énekes, zeneszerző, többszörös arany és platinalemez tulajdonosa, a Ferm és a Generál együttes alapító tagja, valamint több mint négy évtizeden át az LGT oszlopos tagja volt. Ars poetica-ja: „A jelenben élek, a jövőbe nézek.” Rendkívüli energiák, örömzene és mindent szaggató lírai torokfacsaró pillanatok várnak ránk a koncertjén – ne szóljatok rá, ha hangosan énekel :)

A svájci The Next Movement méltán érdemelte ki az "Európa legnézettebb funk zenekara" címet a mély groove-jával és pocket-jével. A funky trió robbanó élő show-val, kiváló zenészi képességekkel és laza humorral érkezik, Budapestre, hogy itt is lebilincselje a groove-rajongókat. Vérpezsdítő és lendületes koncertélményt ígérnek. 

 

A Mezzoforte izlandi instrumentális zenekartól is fantasztikus koncert várható. A formáció már 1983-ban lenyűgözte a világot a "Garden Party" című kislemezével, azóta is kreatívan és izgalmasan keveri a különböző játékstílusokat, muzsikájuk inspiráló és lenyűgöző, koncertjeik pedig hatalmas sikereket aratnak.

A további fellépők névsorát folyamatosan közli a szervező Green Stage Production, ma (01.16.) ezeket a neveket tették közzé:

 • Első Emelet,
 • Incognito,
 • Ocho Macho.

 

A Margaret Island, az Ocho Macho és az Első Emelet is becsatlakozik a Garden Partyba

 

 

 

Garden Party Zenei-Gasztrofesztivál, Karácsony János, The Next Movement, Mezzoforte

 

 

Szólj hozzá!


A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült – egész estés doku az idén 55 éve alakult együttesről

A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült...

A Kaláka: A Kárpátoktól a Karib-tengerig című alkotás premierje június 14-én, a veszprémi Magyar Mozgókép Fesztiválon lesz, a filmbemutatót...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Annyi pénz gyűlt össze, hogy Tompos Kátya akár egy drágább kezelést is kaphat

Ezt Hrutka Róbert, Kátya közeli barátja és zenészkollégája mondta a Storynak. A zenész nemcsak a jótékonysági est egyik fellépője volt, hanem az egész esemény zenei rendezője és szervezője is.

Irigy Hónaljmirigy Békáson – hakni vagy koncert?

Mire tombol, aki az IHM által játszott zenére tombol? A nagyérdemű ezúttal Csobánka téren tombolt – a békásmegyeri gyermeknapon.
Új koncertek