Négy nap zene, és színház a váci Duna-parton - VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó

2019/06/19  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó a váci Duna-parton 2019 július 4-7. között, ahol az idén Csehországból, Lengyelországból, és Szlovákiából és érkeznek társulatok. A zenei frontot pedig többek közt a Vad Fruttik, a Follow The Flow, a Szabó Balázs Bandája, a Margaret Island, az Intim Torna Illegál, és a Tankcsapda erősíti.

VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó 2019

Emberléptékű is, de a programkínálata igazán pompás, közel van Budapesthez, de elég távol ahhoz, hogy azt érezzük, kimozdultunk, zene is van, színház is van, DJ-k szettjeire táncolhatunk, vízparton ejtőzhetünk – szóval nem túlzás azt állítani, a váci VéNégy a fesztiválkínálat egyik legcsábítóbb ajánlata.

A fesztiválnak otthont adó Váci Dunakanyar Színház produkciójával nyit a rendezvény június 30-án, ahol Székely Csaba: Semmit se bánok című darabját mutatják be. Majd július negyedikétől négy napot át tart majd a programáradat. A kempinhgezőknek reggelente lesz közösségi reggeli és hungarikum kóstoló, majd fitnessz edzés a szabadban, délutánonként pedig Nacsa Olivér beszélget színészekkel, zenészekkel.

Majd a színházi darabok után beindul az élet a zenei színpadokon is, ahol a legkedveltebb hazai elődaókon túl külföldről érkezik a The Fruitcakes, a Don’t Trust Butterflies, az I Love You Honey Bunny, valamint nagy kedvencünk a Russkaja.

A Hangfoglaló program keretében lehetőséget kapnak fiatal tehetségek is a bemutatkozásra, így ott lesz a DLRM, a The Pontiac, az OHNODY, vagy az idei fesztivál himnuszát is jegyző Carson Coma.

Mindemellett a mozgásra vágyóknak lesz dartsfoci, és sárkányhajózás, valamint játszósarok társasjtékokkal, és aki idővel eltűnő tetkót szeretne, annak hennafestés is.

A részletes programbontást ide kattintva tudjátok megnézni: VéNégy Fesztivál 2019

VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó, Vác, koncert, színház, fesztivál, 2019, Vad Fruttik, Carson Coma, Follow The Flow, Szabó Balázs Bandája, Margaret Island, Intim Torna Illegál, Tankcsapda, DLRM, The Pontiac, OHNODY, NKA, Hangfoglaló Program,

 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek