Nem biztos, hogy lesz jövőre Sziget

2020/12/07  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Ezt Gerendai Károly mondta a Forbes magazinnak. Hogy mi féltenivalója van, amikor 2017-ben eladta a részesedését? Inkább "mennyi": 15 százalék.

Nem biztos, hogy lesz jövőre Sziget

Tavaly ilyenkor a bérletek 30 százalékát már eladták – márciusban, amikor a járvány letarolta a 2020-as fesztiválszezont (is), már a heti belépők több mint felét értékesítették.

"Most el sem tudtuk indítani a jegyelővételt, és február-márciusig nem is lesz értelme elindítani, mert senki sem tud semmit előre a nyárról. (…) Nagy kérdés, hogy akkor szabad-e egyáltalán belevágni egy több mint tízmilliárdos költségvetésű rendezvénybe.”

Úgy látja, márciusig még lehet húzni az időt, visszafogott költségvetéssel akkor még lehet értelme annak, hogy gondolkodjanak a fesztiválban, de a kockázat akkor is nagy lesz, viszont a kisebb fesztiválokkal kapcsolatban már sokkal bizakodóbb volt.

A teljes beszélgetés itt látható-hallható.

A Sziget, a VOLT és a Balaton Sound bízik a jövő nyárban.

 

Nekünk meg még mindig

lenne egy javaslatunk...

 

 

Sziget 2021., Gerendai Károly, covid

 

 

Szólj hozzá!


Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is...

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a klasszikus zene iránt. A program keretében első ízben május 19-én a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor történelmi terében ad koncertet az olasz Quartetto Eos.

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt, ugyanis Likó Marcell egy krízisbe jutott barátjának Messenger-üzeneteiből írta meg a dalszöveget.
Új koncertek