Októberben PirosLábos a Szentendrei-szigeten

2021/09/17  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

2021. október 2-án nehezített pályán, de újra megrendezésre kerül a PirosLábos(ka), a kulturális portékák vására.

Októberben PirosLábos a Szentendrei-szigeten

A vásár eddig Szigetmonostor macskaköves főutcájára koncentrálódott, de az idei programok kicsit szétszórtabban, a falu különböző terecskéin és közparkjaiban illetve közösségi kertjeiben kerülnek megrendezésre. (Kossuth tér, Madár- barát park, Mátyás király tér, Plébánia kert, Katolikus templom kertje)

A PirosLáboson idén is képviseltetik maguk a helyi közösség tagjai, mint a nyugdíjas klub, helyi kistermelők, hiszen a rendezvény eddig is közösségi összefogásból jött létre és számos önkéntes segíti a megvalósulását.

Idén a fesztivál ad otthont a Sziget - Világ - Zene projektnek, ami a rendezvény zenei programját adja.  Az Ötödik évszak a sanzonok, a Dresch Vonós Quartett a jazz, a Hurdy Gang a bourdon hangszerek sajátos hangzásvilágával színesíti a palettát, Szilágyi Marci és zenekara az autentikus népzenét képviseli, a vásári komédiák hangulatát idéző Bahorka Társulat és a Kerek zenekar pedig a gyermekeknek szóló népzenei feldolgozásokban kimagasló.

Bővebb információ a PirosLábos Facebook oldalán.

 

PirosLábos, Szigetmonostor

 

 

Szólj hozzá!


Cher nem hagyja magát

Cher nem hagyja magát

Cher pert indított Sonny Bono örökösei ellen a közös dalaik jogdíjai miatt, amiktől szerinte megpróbálják megfosztani őt.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Carbonziált filmzenék és filmesített carbondalok az Urániában

A Crossover Uránia a Nemzeti Filmszínház műfajokon átívelő koncertsorozata, ahol minden előadó valamilyen különleges produkcióval lép színpadra, november 12-én például a Carbonfools ad különleges koncertet.

HVG: A Coldplay koncertjén a rajongók ugrálása termeli majd az áramot

Ha meg nem ugrálnak, az együttes szerint kialszanak a fények és a buli lényegében meghal – írja a lap sajtóértesülés alapján.
Új koncertek