Októberben PirosLábos a Szentendrei-szigeten

2021/09/17  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

2021. október 2-án nehezített pályán, de újra megrendezésre kerül a PirosLábos(ka), a kulturális portékák vására.

Októberben PirosLábos a Szentendrei-szigeten

A vásár eddig Szigetmonostor macskaköves főutcájára koncentrálódott, de az idei programok kicsit szétszórtabban, a falu különböző terecskéin és közparkjaiban illetve közösségi kertjeiben kerülnek megrendezésre. (Kossuth tér, Madár- barát park, Mátyás király tér, Plébánia kert, Katolikus templom kertje)

A PirosLáboson idén is képviseltetik maguk a helyi közösség tagjai, mint a nyugdíjas klub, helyi kistermelők, hiszen a rendezvény eddig is közösségi összefogásból jött létre és számos önkéntes segíti a megvalósulását.

Idén a fesztivál ad otthont a Sziget - Világ - Zene projektnek, ami a rendezvény zenei programját adja.  Az Ötödik évszak a sanzonok, a Dresch Vonós Quartett a jazz, a Hurdy Gang a bourdon hangszerek sajátos hangzásvilágával színesíti a palettát, Szilágyi Marci és zenekara az autentikus népzenét képviseli, a vásári komédiák hangulatát idéző Bahorka Társulat és a Kerek zenekar pedig a gyermekeknek szóló népzenei feldolgozásokban kimagasló.

Bővebb információ a PirosLábos Facebook oldalán.

 

PirosLábos, Szigetmonostor

 

 

Szólj hozzá!


Elhalasztották a Maneskin turnéját, nem jönnek  most Budapestre sem

Elhalasztották a Maneskin turnéját, nem jönnek most...

A jegyek Budapesten is és a legfontosabb európai városokban is pár óra alatt elfogytak, azt már szinte említeni sem kell, hogy a legnagyobb olasz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Ahol a kutya nem nézi meg az oltásidat

Lengyelországban nem ellenőrzik az oltási igazolványokat, de ezt nem is tehetnék meg, ugyanis Lengyelországban nem hoztak olyan szabályozást, ami ezt lehetővé tenné – írja az Azonnali.

A Red Bull Pilvaker csapata ebben a formában utoljára lesz látható az Arénában

Tízéves a Red Bull Pilvaker. Az 1848-as forradalom hősei előtti tisztelgésből indult modern előadói- és alkotócsapat március 15-én ebben a formában utoljára lesz látható együtt a Papp László Budapest Sportarénában.
Új koncertek