Országos Osztálykirándulás: a Zene Házában lesz a Kamaszfesztivál májusban

2024/01/25  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A tanév végi tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramjaként működő Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztivál a 2023-2024-es tanév végén Budapesten, a Zene Házában lesz május 31-én

Országos Osztálykirándulás: a Zene Házában lesz a Kamaszfesztivál májusban

Az Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztivál minden tanév végén megrendezésre kerülő esemény. Célja, hogy a tanév végi tanulmányi kirándulásokra építve egy hatalmas kamaszünnepre hívja a felsős és középiskolás osztályokat.

A programról

Reggel kb 9 órára várják az osztályokat egy megnyitóval. A délelőtt folyamán a Zene Háza kiállításain, a közeli múzeumokban, kulturális intézményekben nézhetnek szét, a Városliget sportpályáján mérkőzhetnek meg egymással és részt vehetnek környezet-, pénzügyi-, egészség-, digitális tudatosság és pályaorientációs témákban szervezett foglalkozásokon.

12:30-14:00 óra között ebédszünet lesz, jelenleg úgy néz ki, hogy a Néprajzi Múzeum menzáján, mert a menza nem maradhat ki! :)  Délután olytatódnak a foglalkozások, és valamikor négy óra körül diákzenekarokkal indul a buli (Crush, Engel-Iván Lili, Hangszerelem Band, La Boum, Street Sixteen, The Free Four), ami tart egészen este kilencig.

Fontos infó:

  • A vidékről érkező osztályoknak – ha időben szólnak – a szervezők segítenek szállást keresni.
  • A négyfajta belépőjegy (4.990.-/7-990.-/8.990.-/11.990.-) mellett támogatójegy is vásárolható (19.900.-) itt.

***

A Street Sixteen tinizenekar koncertjein a három fiú mindent bedob, hogy jól érezd magad. A játszási listájukon szereplő nagy elődök: Muse, Nirvana, The Beatles, Led Zeppelin és Foo Fighters. A zenekar tagjai: Czutor Simon (basszus gitár) Tóth Csanád (gitár) és Tóth Mátyás Iván (dob). Mindhárman játszanak mindegyik hangszeren – és énekelnek is. Régi és újabb nagy rock zenekarok dalait adják elő erős feldolgozásban. Felléptek már a Budapest Parkban, a SZIN-en és a Sziget Fesztivál Tribute színpadán, a Sziget történetének első gyerekzenekaraként.

A fotón The Free Four zenekar látható.
Ez a menő rockegyüttes három, 9-11 éves gyerekből áll, akik már most profi előadóművészek. A közös munkát 2020 szeptemberében kezdték el. A mostani felállásnak három állandó tagja Németh Dalma (ének), Földi Levente (gitár), Földi Gergely (dob), emellett lehetőséget biztosítanak más fiatal, tehetséges zenészeknek is a bemutatkozásra. Májusnál hamarabb pl. február 9-én láthatjátok őket a Piknik Park - Linkin Park Tribute Band előzenekaraként, a Turbinában.

Országos Osztálykirándulás, Kamaszfesztivál, Zene Háza

Képtár

  • Országos Osztálykirándulás: a Zene Házában lesz a Kamaszfesztivál májusban kép 106910
 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek