Összeállt a Party a Szigeten

2022/05/26  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már korábbról is tudjuk, hogy fellép Alan Walker, Steve Aoki, Apashe vagy NGHTMRE, és arról is volt szó, hogy lesz egy dedikált napja az elrow-nak és a Q-Dance-nek is. Most további részletekkel szolgálunk.

Összeállt a Party a Szigeten

Steve Aokit éppen a napokban láttunk egy hirtelen felindulásból megnézett, egyestés, kínos kalandnak bizonyult Rebel Wilson-filmben (A végzős év/Senior Year, 2022), amelyben saját magát játszotta (cameo). A film a  Rotten Tomatoes-on 4,5 pontot szerzett a tízből... De mindez nyilván nem Aokin múlott :)

Ami viszont rajta és a többi fellépőn – no meg a közönségen múlik majd, az a Party Aréna hangulata lesz a Szigeten, a szervezők, úgy tűnik, mindent megtesznek a siker érdekében.

Augusztus 10-én lesz az Aréna Q-Dance napja. A nagy népszerűségnek örvendő holland társaság a rendezvényeiken a tánczene keményebb stílusaira, főleg a Hardstyle-ra, a Hardcore-ra és a Hard Trance-re összpontosítanak. Az Arénában ezen a napon fellép majd a Frequencerz, Ran-D, Rebelion, Sefa, Sound Rush, Sub Zero Projec, Zatox.

Másnap a DJ pultban ott lesz: Alison Wonderland, Apashe, B'Andre & Nosphere, Dirtyphonics, Dublic, NGHTMRE, Skrude & Myamo

Augusztus 12-én a felhozatalban szerepel Mateo and Spirit, Mathame, Metha, Mind Against.

13-án jön Alan Walker, Andro x Lotfi Begi, JumoDaddy, Ofenbach, Roberto Rios  és a Tits GANG / Metzker x Yamina.

Augusztus 14-én érkezik ATLiens, Gemcamp, Maddow, Phlegmatic Dogs, Steve Aoki, Volac.  

Az elrow a hazai közönség közt is ismert és a világon elismert, látványos partysorozat sorozat, köszönhetően a legjobb elektronikus zenéknek és a hihetetlen elképzeléseknek, az őrületes performanszoknak és az izgalmas, szokatlan karaktereknek. A Sziget zárónapján a Ticketswap Party Aréna tehát az elrow-é és vendég lesz Amadeo Picone, Claptone, Florentia, James Cole és Solardo.

***

Nem kifejezetten ehhez a helyszínhez fűződő, de friss hír a Szigettel kapcsolatban, hogy miután három fesztivál is bejelentette be, hogy Nina Kraviz,  a világhírű orosz dj és énekes mégsem lép(het) fel náluk, a budapesti fesztivált is megkérdezte a 444.hu, hogy mi a terv. A terv pedig az, hogy fellép (az eredeti felvetéseket nem is annyira értjük, de mindenki kicsit érzékenyebb ebben a tragikus helyzetben), a Sziget álláspontjáról a következő cikkünkben is írtunk.

 

Orosz és ukrán fellépők is lesznek a Sziget fesztiválon

 

Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd – a Magic Mirror idei programja

 

Teljesen átöltöztetik az idei Szigetre a Colosseumot

 

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

 

A Sziget headlinereinek legutóbbi megjelenései

 

Sziget 2022, party aréna, Steve Aoki, elrow

 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek