Menopauza 1170x180

Összevetettük a Brit Awards nyerteseinek és a Sziget fellépőinek névsorát

2020/02/20  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az idei brit díjátadót 2020. február 18-án tartották a londoni O2 Arénában. Ez volt éppen a 40. BA gála. A nyertesek halmazának és a Sziget eddig bejelentett fellépőiből álló halmaznak van metszete...

Összevetettük a Brit Awards nyerteseinek és a Sziget fellépőinek névsorát

Kezdjük egy hölggyel. MABEL a szólóénekesnők koronáját hozta el olyan versenytársak elől, mint Charli XCX, FKA Twigs ( egyébként ő is jön a Szigetre!), Freya Ridings és Mahalia.

Ugyanennek a kategóriának a férfi változatában STORMZY foglalta el a trónt Dave, Harry Styles (ő az Arénában lép fel májusban), Lewis Capaldi és Michael Kiwanuka elől.

Lewis Capaldinak azonban nem kellett üres kézzel hazamennie, övé lett az ÉV DALA és a legjobb feltörekvő előadóknak járó elismerés

Hogy, hogy nem, a legjobb banda is szerepel a Sziget menüjében, azt még pontosan nem tudjuk, melyik nap, de érkezik a Hajógyárira a FOALS is.

A Brit Awards nyerő listáján szerepel még DAVE (a Mastercard által támogatott év albuma), Tyler, the Creator (a legjobb nemzetközi előadó) és hát természetesen az, aki mostanában mindenhol mindent visz: Billie Eilish (a legjobb nemzetközi előadónő).

Nos, ők még nem szerepelnek a szigetes névsorolvasásban, de hát van még idő... De már ez a pár egyezés is mutatja, hogy az idei fesztivál sem a nosztalgiára, hanem a friss, ropogós slágerekre és előadókra hajt. Mondhatnánk, ez a britek ízlését tükrözi – lesznek is bőven a Szigeten, tavaly övék volt a legnagyobb külföldi kolónia, amely kb. 18 ezres tábort jelentett.

Egyébként a díjátadó show-záró össztáncának sztárja – Billie Eilish, Celeste, Dave, Harry Styles, Lewis Capaldi, Lizzo, Mabel és Stormzy mellett – Sir Rod Stewart volt, akinek mostanában inkább a testi erejét emlegette a bulvársajtó.

 

 

 

Brit Awards, Sziget 2020, Mabel, TORMYZ, Foals, Lewis Capaldi, Billie Eilish

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek