Peace, Love, Ukk&Roll

2018/03/18  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Sümeg melletti, 3+1 napos rendezvényen 34 zenekar lép fel, csak vegytiszta rockzene szól – és ami ma már egyre ritkább: a hazai élvonal mellett teret kapnak feltörekvő tehetségek is, illetve külföldi zenei csemegék is.

Fotó: Ukk@Roll/YouTube

A hazai fellépők közül valószínűleg a Road, a Leander Kills és a Pokolgép, a külföldi bandák közül az Alice Cooper basszusgitárosaként ismert Chuck Gerric vezete Beasto Blanco koncertjére látogatnak el legtöbben(ebben egyébként a mester lánya, Calico Cooper is énekel), de érdemes korán becsekkolni, hiszen pl.  szombat délben a Junkies akusztikus formáció legnagyobb slágereire henyélhetnek a korán érkezők, és a színpadokon 14 órától gyakorlatilag folyamatosan megy a műsor.

Naptól, esőtől az elmúlt évekhez hasonlóan nem kell félni, a szervezők egy 800 nm-es nyitott sátorba tervezik a koncerteket, az eddig megszokottak szerint egymással szemben két váltott színpaddal. (Szinte hihetetlen, hogy ezt a rendezési módot más fesztiválok nem vették még át, így nem maradsz le semmiről, nincsenek átfedések!)

A sátrazók az eddigi évekhez hasonlóan beköltözhetnek az árnyas kiserdőbe, illetve választhatják a napos focipályát is. A szervezők elmondása szerint motorral mindenképpen be lehet állni, a gépkocsik sátor melletti parkolását a szabad helyek függvényében tudják biztosítani.  Biztonsági okokból továbbra is csak azok mehetnek be a camping területére akik ott laknak, ezért az őrzött lesz és egy jelképes díjat szednek.   (1500Ft, ami viszont mindegy, hogy 3 vagy 1 éjszaka) A campingben lakóknak a felfújhatós medencés Ukk&Roll „Bícs" idén is rendelkezésére áll! (Meg nem erősített hírek szerint a mobil zuhanyzók mellett elkészülnek a főépületben a normál férfi, női mosdók, zuhanyok is, így azok is megnyugodhatnak, akiknek „toitoifóbiájuk" van.)

Kerekesszékkel, illetve egyéb testi fogyatékkal élő vendégek számára a rendezvény INGYENES!


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek