Retrosztárokkal erősít az EFOTT – ötöt egy csapásra!

2020/06/24  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Szerencsénkre akadnak még olyan külföldi sztárok, akiket nem rémiszt meg a járvány, és vállalják az utazással járó kockázatot. Így ma újabb névvel bővülhetett az EFOTT névsora, ahol a retrovonalat erősíti majd a 90-es évek egyik legkedveltebb fiúcsapata, a FIVE (5ive)!

EFOTT

Az EFOTT szervezői arról már korábban biztosítottak mindenkit, hogy a gigasztár Flo Rida biztosan ott lesz a halasztott fesztiválon. Most pedig egy újabb nemzetközi csapatot sikerült leigazolni. Ráadásul ők még sosem léptek fel hazai színpadon, úgyhogy már csak ezért is érdemes megnézni mit nyújtanak élőben a közönségnek.

Az 90-es évek legnagyobb nemzetközi sztárjai egyértelműen az akkori fiú- és lányformációk voltak, a Five ’97-ben csatlakozott ezek sorához. Azonnal robbantottak, amely nem is csoda, hiszen nem mással, mint azzal a  Simon Cowellel paktáltak le, akinek többek között az utóbbi idők legsikeresebb tehetségkutatóit (The X Factor, America’s Got Talent, American Idol) is köszönhetjük. Legmenőbb slágereik az Everybody Get Up, a When the Lights Go Out és a Keep on Movin’, amelyek közül az elsőt eddig közel 25 milliószor tekintették meg a legismertebb videómegosztón, utóbbi pedig több mint 50 millió lejátszásnál jár a Spotify-on. A csapat többször abbahagyta már a zenélést – ezzel összetörve számos női szívet –, azonban az alapfelállásból hárman (Ritchie Neville, Scott Robinson és Sean Conlon) újra nyakukba vették a világot, aminek köszönhetően 2020. augusztus 28. péntek éjszaka a magyar szíveket is újra megdobogtathatják.

De nem lesz hiány magyar retroslágerekben sem az EFOTT színpadain, ugyanis a hazai élvonal is szép számban képviselteti magát. Érkezik például a "túl szexi lány" Zoltán Erika, a Soho Party egykori énekesnője Betty Love, a tinilányok volt kedvence Krisz Rudi, az örökifjú csapatok közül pedig a Groovehouse, a Kozmix, a Happy Gang, és az UFO. No meg természetesen visszatérő vendégként ott lesz az ország kortalanul kedvenc párosa, Korda György és Balázs Klári is! 

Dj vonalon az elmaradhatatlan pöttyös labdáival hódít majd Dévényi Tibi bácsi, valamint ott lesz korunk kedvenc házibulija a Necc Party két lemezlovasa Senior Hal és Shaman Leva is.

EFOTT, Velence, fesztivál, halasztás, új dátum, augusztus, járvány, 2020, Flo Rida, Intim Torna Illegál, Horváth Tamás, Wellhello, Brains, Cloud9+, Hősök, Kelemen Kabátban, Five, retro, Korda György, Balázs Klári, Dévényi Tibi bácsi, Groovehouse, Kozmix

 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek