Retrosztárokkal erősít az EFOTT – ötöt egy csapásra!

2020/06/24  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Szerencsénkre akadnak még olyan külföldi sztárok, akiket nem rémiszt meg a járvány, és vállalják az utazással járó kockázatot. Így ma újabb névvel bővülhetett az EFOTT névsora, ahol a retrovonalat erősíti majd a 90-es évek egyik legkedveltebb fiúcsapata, a FIVE (5ive)!

EFOTT

Az EFOTT szervezői arról már korábban biztosítottak mindenkit, hogy a gigasztár Flo Rida biztosan ott lesz a halasztott fesztiválon. Most pedig egy újabb nemzetközi csapatot sikerült leigazolni. Ráadásul ők még sosem léptek fel hazai színpadon, úgyhogy már csak ezért is érdemes megnézni mit nyújtanak élőben a közönségnek.

Az 90-es évek legnagyobb nemzetközi sztárjai egyértelműen az akkori fiú- és lányformációk voltak, a Five ’97-ben csatlakozott ezek sorához. Azonnal robbantottak, amely nem is csoda, hiszen nem mással, mint azzal a  Simon Cowellel paktáltak le, akinek többek között az utóbbi idők legsikeresebb tehetségkutatóit (The X Factor, America’s Got Talent, American Idol) is köszönhetjük. Legmenőbb slágereik az Everybody Get Up, a When the Lights Go Out és a Keep on Movin’, amelyek közül az elsőt eddig közel 25 milliószor tekintették meg a legismertebb videómegosztón, utóbbi pedig több mint 50 millió lejátszásnál jár a Spotify-on. A csapat többször abbahagyta már a zenélést – ezzel összetörve számos női szívet –, azonban az alapfelállásból hárman (Ritchie Neville, Scott Robinson és Sean Conlon) újra nyakukba vették a világot, aminek köszönhetően 2020. augusztus 28. péntek éjszaka a magyar szíveket is újra megdobogtathatják.

De nem lesz hiány magyar retroslágerekben sem az EFOTT színpadain, ugyanis a hazai élvonal is szép számban képviselteti magát. Érkezik például a "túl szexi lány" Zoltán Erika, a Soho Party egykori énekesnője Betty Love, a tinilányok volt kedvence Krisz Rudi, az örökifjú csapatok közül pedig a Groovehouse, a Kozmix, a Happy Gang, és az UFO. No meg természetesen visszatérő vendégként ott lesz az ország kortalanul kedvenc párosa, Korda György és Balázs Klári is! 

Dj vonalon az elmaradhatatlan pöttyös labdáival hódít majd Dévényi Tibi bácsi, valamint ott lesz korunk kedvenc házibulija a Necc Party két lemezlovasa Senior Hal és Shaman Leva is.

EFOTT, Velence, fesztivál, halasztás, új dátum, augusztus, járvány, 2020, Flo Rida, Intim Torna Illegál, Horváth Tamás, Wellhello, Brains, Cloud9+, Hősök, Kelemen Kabátban, Five, retro, Korda György, Balázs Klári, Dévényi Tibi bácsi, Groovehouse, Kozmix

 

 

Szólj hozzá!


Elton John nem indul el a sárga úton – elhalasztja európai turnéját

Elton John nem indul el a sárga úton – elhalasztja...

Az Atv (és az MTI) értesülése szerint a 74 éves énekes-dalszerző halaszthatatlan és megúszhatatlan csípőműtétje miatt 2023-ra tolta el a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Music Hungary: Vajon lesznek fesztiválok 2022 nyarán?

Jó lenne erre a kérdésre erőteljes bólogatással (headbang?) felelni, de egyelőre óvatosan biccentünk. November 17-18-án a veszprémi Hangvillában tartja szokásos évi konferenciáját a Music Hungary Szövetség, ahol erről is szó lesz.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek