Rippl-Rónai–népünnepély koncertekkel Kaposváron

2023/03/06  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Koncertekkel, képző- és táncművészeti programokkal várja a közönséget a Kaposvár világhírű szülöttének, Rippl-Rónai József (1861-1927) festőművésznek emléket állító, róla elnevezett összművészeti fesztivál, amelyet június 8. és 10. között tartanak a somogyi megyeszékhelyen.

Rippl-Rónai Fesztivál koncertekkel Kaposváron

Az első Rippl-Rónai Fesztivált 2001-ben tartották meg Festők Városa Fesztivál néven, és azért keresztelték át, hogy a fiatalok körében is terjesszék: Rippl-Rónai József Kaposvár büszkesége, neve összeforr a városéval.

Rippl-Rónai József: Bretagne-i népünnepély  (1896)

A Kossuth téren felállított színpadon fellép a Karácsony János Trió, a Senior Együttes, a Lóci Játszik, a Carson Coma, az Analog Balaton, a ByeALex és a Slepp, a Kaposvár Arénában (120 Decibel Party) pedig Beton Hofi, Azahriah, Andro, Willcox, a Loving Arms, Valmar és a Necc Party mutatkozik be.

A Hobo Az utcazenész című előadásának az Európa park ad otthont, a Szivárvány Kultúrpalotában pedig Beck Zoltán és Vecsei H. Miklós Kártyajáték című interaktív pódium-előadása lesz látható.

A fellépők sora még bővülni fog.

A programok nagy része ingyenesen látogatható, az Arénába terv
ezett koncertekre napijeggyel vagy bérlettel lehet belépni.

Részletes program a ripplfeszt.hu honlapon.

Rippl-Rónai Fesztivál, Kaposvár

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek