Robbie jobban bejön a népnek, mint Prince

2015. február 09.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Rohamos tempóban fogynak a Sziget „Mínusz Egyedik” napjára hirdetett Robbie Williams koncertre a jegyek. Az első 10 ezer belépő már elkelt abból a 25 ezerből, amit a szervezők erre a napra kiadtak.

Robbie jobban bejön a népnek, mint Prince

Egy hét alatt fogyott el az első 10 ezer, early bird áron meghirdetett jegy a szigetes Robbie Williams koncertre, augusztus 10-re. A szervezők, gondolva arra, hogy bérletesek is szép számmal érkeznek majd, erre a napra összesen 25 ezer napijegyet adnak ki. A fennmaradó - már kevesebb, mint - 15 ezer darab jegy a nem kifejezetten alacsony, 20 ezer forintos áron még kapható.

 

2011-ben Prince tartott emlékezetes és színvonalas koncertet a nulladik napon. Noha minden sajtóorgánum arról számolt be, hogy tökéletes bulit adott a popikon, a Szigetnek eleddig ez a koncert volt a legnagyobb buktája: egyes sajtóértesülések szerint minsössze 10 ezer jegyet sikerült csak értékesíteni rá, és az esemény önmagában százmilliós fedezetlen költséggel terhelte meg a Sziget büdzséjét.


 

 

Szólj hozzá!


Mennyire Balaton? Nagyon!

Mennyire Balaton? Nagyon!

A Pünkösdi nyitóhétvégével hivatalosan is elrajtol a 6. MOL Nagyon Balaton, a májustól-októberig átfogó, nagyfesztiválokat, kulturális...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.

Gyászol a magyar underground

Meghalt Magyar Péter az Európa Kiadó és a Balaton zenekarok egykori dobosa – tette közzé a szomorú hírt a Zoom.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek