Robbie jobban bejön a népnek, mint Prince

2015. február 09.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Rohamos tempóban fogynak a Sziget „Mínusz Egyedik” napjára hirdetett Robbie Williams koncertre a jegyek. Az első 10 ezer belépő már elkelt abból a 25 ezerből, amit a szervezők erre a napra kiadtak.

Robbie jobban bejön a népnek, mint Prince

Egy hét alatt fogyott el az első 10 ezer, early bird áron meghirdetett jegy a szigetes Robbie Williams koncertre, augusztus 10-re. A szervezők, gondolva arra, hogy bérletesek is szép számmal érkeznek majd, erre a napra összesen 25 ezer napijegyet adnak ki. A fennmaradó - már kevesebb, mint - 15 ezer darab jegy a nem kifejezetten alacsony, 20 ezer forintos áron még kapható.

 

2011-ben Prince tartott emlékezetes és színvonalas koncertet a nulladik napon. Noha minden sajtóorgánum arról számolt be, hogy tökéletes bulit adott a popikon, a Szigetnek eleddig ez a koncert volt a legnagyobb buktája: egyes sajtóértesülések szerint minsössze 10 ezer jegyet sikerült csak értékesíteni rá, és az esemény önmagában százmilliós fedezetlen költséggel terhelte meg a Sziget büdzséjét.


 

 

Szólj hozzá!


A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a visszaélésekre

A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a...

Már mi is jeleztük, hogy egyre több áldozata van az átverős jegyárusító oldalaknak. Most a zeneakadméa adott ki egy közleményt ezzel kapcsolatban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Elárverezik Frank Sinatra hagyatékának egy részét

Elárverezik a két évtizede elhunyt Frank Sinatra és tavaly eltávozott felesége, Barbara hagyatékának egy részét, köztük filmes forgatókönyveket és ékszereket a jövő hónapban New Yorkban – tudtuk meg a Hirado.hu-tól.

1968-2018: Elvis-ünnep lesz Budapesten

Azt mindjárt leírjuk bővebben, mi történt 1968-ban, 2018-ban, közelebbről: november 17-én bazinagy Elvis-buli lesz este héttől a Liget Clubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek