Robbie jobban bejön a népnek, mint Prince

2015. február 09.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Rohamos tempóban fogynak a Sziget „Mínusz Egyedik” napjára hirdetett Robbie Williams koncertre a jegyek. Az első 10 ezer belépő már elkelt abból a 25 ezerből, amit a szervezők erre a napra kiadtak.

Robbie jobban bejön a népnek, mint Prince

Egy hét alatt fogyott el az első 10 ezer, early bird áron meghirdetett jegy a szigetes Robbie Williams koncertre, augusztus 10-re. A szervezők, gondolva arra, hogy bérletesek is szép számmal érkeznek majd, erre a napra összesen 25 ezer napijegyet adnak ki. A fennmaradó - már kevesebb, mint - 15 ezer darab jegy a nem kifejezetten alacsony, 20 ezer forintos áron még kapható.

 

2011-ben Prince tartott emlékezetes és színvonalas koncertet a nulladik napon. Noha minden sajtóorgánum arról számolt be, hogy tökéletes bulit adott a popikon, a Szigetnek eleddig ez a koncert volt a legnagyobb buktája: egyes sajtóértesülések szerint minsössze 10 ezer jegyet sikerült csak értékesíteni rá, és az esemény önmagában százmilliós fedezetlen költséggel terhelte meg a Sziget büdzséjét.


 

 

Szólj hozzá!


 Ingyenes jazz és funk zeneünnep a királyok városában: Alba Regia Feszt

Ingyenes jazz és funk zeneünnep a királyok...

Hazánk legjobb jazz, funk és blues zenészei koncerteznek Székesfehérvár belvárosában július 30-tól augusztus 1-ig. A Syrius Legacy, Váczi Eszter,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Cher kedvet kapott a Mamma Mia-tól: ABBA-dalokból készít lemezt

ABBA-dalokból készít lemezt Cher. A 72 éves Oscar-díjas énekesnő, színésznő a Today Show című reggeli amerikai tévéműsorban beszélt erről.

Elváltak a Compact Disco és Lotfi Begi útjai

Külön utakon folytatja a Compact Disco és Lotfi Begi. Utóbbi tíz év után békében vált el a népszerű hazai popcsapattól és szólóban folytatja.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek