Év koncertje - szavazás

Robbie jobban bejön a népnek, mint Prince

2015. február 09.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Rohamos tempóban fogynak a Sziget „Mínusz Egyedik” napjára hirdetett Robbie Williams koncertre a jegyek. Az első 10 ezer belépő már elkelt abból a 25 ezerből, amit a szervezők erre a napra kiadtak.

Robbie jobban bejön a népnek, mint Prince

Egy hét alatt fogyott el az első 10 ezer, early bird áron meghirdetett jegy a szigetes Robbie Williams koncertre, augusztus 10-re. A szervezők, gondolva arra, hogy bérletesek is szép számmal érkeznek majd, erre a napra összesen 25 ezer napijegyet adnak ki. A fennmaradó - már kevesebb, mint - 15 ezer darab jegy a nem kifejezetten alacsony, 20 ezer forintos áron még kapható.

 

2011-ben Prince tartott emlékezetes és színvonalas koncertet a nulladik napon. Noha minden sajtóorgánum arról számolt be, hogy tökéletes bulit adott a popikon, a Szigetnek eleddig ez a koncert volt a legnagyobb buktája: egyes sajtóértesülések szerint minsössze 10 ezer jegyet sikerült csak értékesíteni rá, és az esemény önmagában százmilliós fedezetlen költséggel terhelte meg a Sziget büdzséjét.


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek