Robbie jobban bejön a népnek, mint Prince

2015. február 09.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Rohamos tempóban fogynak a Sziget „Mínusz Egyedik” napjára hirdetett Robbie Williams koncertre a jegyek. Az első 10 ezer belépő már elkelt abból a 25 ezerből, amit a szervezők erre a napra kiadtak.

Robbie jobban bejön a népnek, mint Prince

Egy hét alatt fogyott el az első 10 ezer, early bird áron meghirdetett jegy a szigetes Robbie Williams koncertre, augusztus 10-re. A szervezők, gondolva arra, hogy bérletesek is szép számmal érkeznek majd, erre a napra összesen 25 ezer napijegyet adnak ki. A fennmaradó - már kevesebb, mint - 15 ezer darab jegy a nem kifejezetten alacsony, 20 ezer forintos áron még kapható.

 

2011-ben Prince tartott emlékezetes és színvonalas koncertet a nulladik napon. Noha minden sajtóorgánum arról számolt be, hogy tökéletes bulit adott a popikon, a Szigetnek eleddig ez a koncert volt a legnagyobb buktája: egyes sajtóértesülések szerint minsössze 10 ezer jegyet sikerült csak értékesíteni rá, és az esemény önmagában százmilliós fedezetlen költséggel terhelte meg a Sziget büdzséjét.


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek