Sör, kaja, sör, koncert, sör: SóstóSerFeszt

2013. augusztus 15.  ·   Fesztivál   ·  MTI, koncert.hu

Kilenc koncert, tájjellegű ételkülönlegességeket kínáló óriáskonyha és Európa ötven legjobb sörfajtája várja a hét végén a III. SóstóSerFeszt résztvevőit Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn.

Sör, kaja, sör, koncert, sör: SóstóSerFeszt

A parkfürdőbe több mint tízezer vendéget várnak a hétvégén. Nemcsak a hazai fürdőzőkre és zenekedvelőkre, hanem a külföldi - felvidéki, kárpátaljai és észak-erdélyi - érdeklődőkre is számítanak.

SóstóSerFeszt nyitókoncertjét pénteken 18 órától tartják a Parkfürdőben, ahol a Full Contact, majd a Prémvadászok együttes lép fel, az ünnepélyes megnyitót követően pedig Vastag Csaba és az Abrakazabra együttes szórakoztatja a közönséget. Az estet Somló Tamáséjszakába nyúló koncertje zárja. Szombaton - ugyancsak 18 órától - ismét a Full Contacté a színpad, majd a Cool Rock Band koncertje következik. Ezután kétórás programmal az Ocho Macho lép fel, végül pedig 23 órától Ganxsta Zolee és a Kartel. Vasárnap 15 órától tehetségkutató versenyt rendeznek, de bicepszszépségversenyen is indulhatnak az izmos résztvevők.

A SóstóSerFeszt három napja alatt az európai kontinens legjobb söreit szolgálják fel. Az ötven fajta sör között természetesen lesznek német, osztrák, angol, belga, szlovák és cseh sörök is. Egy óriási lacikonyhában pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ínyencségeit főzik majd: készülnek híres észak-szabolcsi, nyírségi, szatmári és beregi sültek, köztük több már-már feledésbe merült ételritkaság.


Képtár

  • Sör, kaja, sör, koncert, sör: SóstóSerFeszt kép 17639
 

 

Szólj hozzá!


Selena Gomez összeomlott

Selena Gomez összeomlott

A Social Daily oldalán bukkantunk a hírre, amely szerint a popsztár idegösszeomlással egy klinikán fekszik.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Újra Budapestre érkezik Al Di Meola!

A Grammy-díjas gitárvirtuóz 2019. május 12-én a MOM Kulturális Központba látogat, ahol a tavasszal megjelent Opus című albumának turnéja kapcsán ad koncertet.

Soha többé nem látjuk színpadon Michael Bublét

Legalábbis a sajtóértesülések szerint: több magyar portál is beszámolt arról, hogy a sztár interjút adott a Daily Mail Weekend-nek, amelyben bejelentette a visszavonulását. Azért az új albuma még kijön november 16-án!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek