Sör, kaja, sör, koncert, sör: SóstóSerFeszt

2013. augusztus 15.  ·   Fesztivál   ·  MTI, koncert.hu

Kilenc koncert, tájjellegű ételkülönlegességeket kínáló óriáskonyha és Európa ötven legjobb sörfajtája várja a hét végén a III. SóstóSerFeszt résztvevőit Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn.

Sör, kaja, sör, koncert, sör: SóstóSerFeszt

A parkfürdőbe több mint tízezer vendéget várnak a hétvégén. Nemcsak a hazai fürdőzőkre és zenekedvelőkre, hanem a külföldi - felvidéki, kárpátaljai és észak-erdélyi - érdeklődőkre is számítanak.

SóstóSerFeszt nyitókoncertjét pénteken 18 órától tartják a Parkfürdőben, ahol a Full Contact, majd a Prémvadászok együttes lép fel, az ünnepélyes megnyitót követően pedig Vastag Csaba és az Abrakazabra együttes szórakoztatja a közönséget. Az estet Somló Tamáséjszakába nyúló koncertje zárja. Szombaton - ugyancsak 18 órától - ismét a Full Contacté a színpad, majd a Cool Rock Band koncertje következik. Ezután kétórás programmal az Ocho Macho lép fel, végül pedig 23 órától Ganxsta Zolee és a Kartel. Vasárnap 15 órától tehetségkutató versenyt rendeznek, de bicepszszépségversenyen is indulhatnak az izmos résztvevők.

A SóstóSerFeszt három napja alatt az európai kontinens legjobb söreit szolgálják fel. Az ötven fajta sör között természetesen lesznek német, osztrák, angol, belga, szlovák és cseh sörök is. Egy óriási lacikonyhában pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ínyencségeit főzik majd: készülnek híres észak-szabolcsi, nyírségi, szatmári és beregi sültek, köztük több már-már feledésbe merült ételritkaság.


Képtár

  • Sör, kaja, sör, koncert, sör: SóstóSerFeszt kép 17639
 

 

Szólj hozzá!


Ő írta Sinatrának a My Way-t: Paul Anka júliusban az Arénában koncertezik!

Ő írta Sinatrának a My Way-t: Paul Anka júliusban az...

A 77 éves ikonikus énekes 60 éves munkásságát ünneplendő, világkörüli turnéra indul, melynek budapesti állomásaként 2019. július 17-én...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Jackson-fivérek mellett Rick Astley is a Paloznaki Jazzpiknikre érkezik!

Újabb három névvel bővült az idei Paloznaki Jazzpiknik fellépőinek kínálata, és ezzel teljessé vált a nagyszínpad programja. A popikonból lett soul énekes Rick Astley augusztus 3-án ad majd koncertet.

Az egész Pink Floyd-életmű egy estébe sűrítve: Keep Floyding a Hajón

Jó, jó, nem maradék nélkül, mert azért ahhoz elég gyorsan kellene játszani, és az egyetlen este még akkor sem lenne feltehetően elég: a zenekar minden korszakból kiválogatja a zenetörténetben (is) ikonikussá vált slágereket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek