Sör, kaja, sör, koncert, sör: SóstóSerFeszt

2013. augusztus 15.  ·   Fesztivál   ·  MTI, koncert.hu

Kilenc koncert, tájjellegű ételkülönlegességeket kínáló óriáskonyha és Európa ötven legjobb sörfajtája várja a hét végén a III. SóstóSerFeszt résztvevőit Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn.

Sör, kaja, sör, koncert, sör: SóstóSerFeszt

A parkfürdőbe több mint tízezer vendéget várnak a hétvégén. Nemcsak a hazai fürdőzőkre és zenekedvelőkre, hanem a külföldi - felvidéki, kárpátaljai és észak-erdélyi - érdeklődőkre is számítanak.

SóstóSerFeszt nyitókoncertjét pénteken 18 órától tartják a Parkfürdőben, ahol a Full Contact, majd a Prémvadászok együttes lép fel, az ünnepélyes megnyitót követően pedig Vastag Csaba és az Abrakazabra együttes szórakoztatja a közönséget. Az estet Somló Tamáséjszakába nyúló koncertje zárja. Szombaton - ugyancsak 18 órától - ismét a Full Contacté a színpad, majd a Cool Rock Band koncertje következik. Ezután kétórás programmal az Ocho Macho lép fel, végül pedig 23 órától Ganxsta Zolee és a Kartel. Vasárnap 15 órától tehetségkutató versenyt rendeznek, de bicepszszépségversenyen is indulhatnak az izmos résztvevők.

A SóstóSerFeszt három napja alatt az európai kontinens legjobb söreit szolgálják fel. Az ötven fajta sör között természetesen lesznek német, osztrák, angol, belga, szlovák és cseh sörök is. Egy óriási lacikonyhában pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ínyencségeit főzik majd: készülnek híres észak-szabolcsi, nyírségi, szatmári és beregi sültek, köztük több már-már feledésbe merült ételritkaság.


Képtár

  • Sör, kaja, sör, koncert, sör: SóstóSerFeszt kép 17639
 

 

Szólj hozzá!


Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Az, hogy popos, nem káromkodás – Passenger is visszajön Budapestre

Mike Rosenberg neve talán keveseknek ugrik be azonnal, azonban, ha azt mondjuk, Passenger, hirtelen szinte mindenkinek bevillan a Let Her Go című dal kellemes melódiája.

Esik a hó, te gondolj a nyárra – jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

A Nagyon Balaton egyik legkülönlegesebb programjai az óriási népszerűségnek örvendő kompkoncertek. A sikerre való tekintettel 2019-ben már négy – szó szerint – balatoni bulival várják az érdeklődőket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek