Sör, kaja, sör, koncert, sör: SóstóSerFeszt

2013. augusztus 15.  ·   Fesztivál   ·  MTI, koncert.hu

Kilenc koncert, tájjellegű ételkülönlegességeket kínáló óriáskonyha és Európa ötven legjobb sörfajtája várja a hét végén a III. SóstóSerFeszt résztvevőit Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn.

Sör, kaja, sör, koncert, sör: SóstóSerFeszt

A parkfürdőbe több mint tízezer vendéget várnak a hétvégén. Nemcsak a hazai fürdőzőkre és zenekedvelőkre, hanem a külföldi - felvidéki, kárpátaljai és észak-erdélyi - érdeklődőkre is számítanak.

SóstóSerFeszt nyitókoncertjét pénteken 18 órától tartják a Parkfürdőben, ahol a Full Contact, majd a Prémvadászok együttes lép fel, az ünnepélyes megnyitót követően pedig Vastag Csaba és az Abrakazabra együttes szórakoztatja a közönséget. Az estet Somló Tamáséjszakába nyúló koncertje zárja. Szombaton - ugyancsak 18 órától - ismét a Full Contacté a színpad, majd a Cool Rock Band koncertje következik. Ezután kétórás programmal az Ocho Macho lép fel, végül pedig 23 órától Ganxsta Zolee és a Kartel. Vasárnap 15 órától tehetségkutató versenyt rendeznek, de bicepszszépségversenyen is indulhatnak az izmos résztvevők.

A SóstóSerFeszt három napja alatt az európai kontinens legjobb söreit szolgálják fel. Az ötven fajta sör között természetesen lesznek német, osztrák, angol, belga, szlovák és cseh sörök is. Egy óriási lacikonyhában pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ínyencségeit főzik majd: készülnek híres észak-szabolcsi, nyírségi, szatmári és beregi sültek, köztük több már-már feledésbe merült ételritkaság.


Képtár

  • Sör, kaja, sör, koncert, sör: SóstóSerFeszt kép 17639
 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek