Sör, kaja, sör, koncert, sör: SóstóSerFeszt

2013. augusztus 15.  ·   Fesztivál   ·  MTI, koncert.hu

Kilenc koncert, tájjellegű ételkülönlegességeket kínáló óriáskonyha és Európa ötven legjobb sörfajtája várja a hét végén a III. SóstóSerFeszt résztvevőit Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn.

Sör, kaja, sör, koncert, sör: SóstóSerFeszt

A parkfürdőbe több mint tízezer vendéget várnak a hétvégén. Nemcsak a hazai fürdőzőkre és zenekedvelőkre, hanem a külföldi - felvidéki, kárpátaljai és észak-erdélyi - érdeklődőkre is számítanak.

SóstóSerFeszt nyitókoncertjét pénteken 18 órától tartják a Parkfürdőben, ahol a Full Contact, majd a Prémvadászok együttes lép fel, az ünnepélyes megnyitót követően pedig Vastag Csaba és az Abrakazabra együttes szórakoztatja a közönséget. Az estet Somló Tamáséjszakába nyúló koncertje zárja. Szombaton - ugyancsak 18 órától - ismét a Full Contacté a színpad, majd a Cool Rock Band koncertje következik. Ezután kétórás programmal az Ocho Macho lép fel, végül pedig 23 órától Ganxsta Zolee és a Kartel. Vasárnap 15 órától tehetségkutató versenyt rendeznek, de bicepszszépségversenyen is indulhatnak az izmos résztvevők.

A SóstóSerFeszt három napja alatt az európai kontinens legjobb söreit szolgálják fel. Az ötven fajta sör között természetesen lesznek német, osztrák, angol, belga, szlovák és cseh sörök is. Egy óriási lacikonyhában pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ínyencségeit főzik majd: készülnek híres észak-szabolcsi, nyírségi, szatmári és beregi sültek, köztük több már-már feledésbe merült ételritkaság.


Képtár

  • Sör, kaja, sör, koncert, sör: SóstóSerFeszt kép 17639
 

 

Szólj hozzá!


25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei tévécsatorna

25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei...

Megint egy zenei csatornával lesz kevesebb a palettán, ugyanis az egykor szebb napokat is megélt VIVA TV év végén lehúzza a rolót - adta hírül a HVG.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fültől fülig kaszabolás - Chelsea Grin lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

A Salt Lake City-ből származó deathcore csapat legújabb albuma Eternal Nightmare címmel július 13-án jelenik majd meg, mellyel idén ősszel turnéra indulnak. Hozzánk október 4-én látogatnak el, a koncertnek a Dürer Kert ad majd otthont.

Decemberben jön a gyerekek kedvenc meséjének zenés változata, a Masha és a Medve

Év végén érkezik gyermek kedvenc medvéje, akivel érdemes lesz találkozni. A Masha és a Medve állathősére nem kell nyomkövetőt rakni, pontosan tudjuk, hol fog felbukkanni. Elsőként december 28-án 14 órakor, majd még aznap 17.30-kor találkozhatunk vele a MOMKult-ban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek