System Of A Down, Green Day, Linkin’ Park, Blink-182...

2016/11/23  ·   Fesztivál   ·  Juhász Vali

Igen impozáns a line-up a 2017-es Nova Rock Festivalon. És akkor még nem is beszéltünk Danko Jones-ról, a Suicide Silence-ről, a Simple Plan-ről, meg a többi zenekarról, akiket én nem is ismerek.

System Of A Down, Green Day, Linkin’ Park, Blink-182...

De ha ebből a kínálatból a „nagy négyes” valamelyikének a kedvéért eljut valaki a NovaRock-ra, bizonyára lesz alkalma megismerni a többieket is. Mert afelől nincs kétségem, hogy óriási tombolás várható a 2017. június 12-től 14-éig tartó nickelsdorfi fesztiválon. Ilyen volt 2016-ban:

Bár a Linkin’ Park nálunk is tiszteletét teszi Sopronban a Volt Fesztiválon, nyilván a jóból sosem elég. A Green Day pedig óriási formában van (láthattuk az MTV EMA díjkiosztó-gáláján, kétszer is felléptek és megkapták a Global Icon-díjat), őket mindenképpen látni kell, és arról még nem szóltak a hírek, hogy ők is érkeznének Magyarországra (bár Lengyelországba, Csehországba igen).

Válogatás a fellépők zenéiből itt


 

 

Szólj hozzá!


Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Egy hét, hét helyszín, 24 program: Zsidó Kulturális Fesztivál

Idén hét helyszínen rendezik meg a 24. Zsidó Kulturális Fesztivált szeptember 4. és 12. között Budapesten. A rendezvény szlogenje: "Életörömre hangolunk!"

Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Augusztus 9-én a balatonszárszói Partyfészekben ad koncertet a BAAB zenekar.
Új koncertek