System Of A Down, Green Day, Linkin’ Park, Blink-182...

2016/11/23  ·   Fesztivál   ·  Juhász Vali

Igen impozáns a line-up a 2017-es Nova Rock Festivalon. És akkor még nem is beszéltünk Danko Jones-ról, a Suicide Silence-ről, a Simple Plan-ről, meg a többi zenekarról, akiket én nem is ismerek.

System Of A Down, Green Day, Linkin’ Park, Blink-182...

De ha ebből a kínálatból a „nagy négyes” valamelyikének a kedvéért eljut valaki a NovaRock-ra, bizonyára lesz alkalma megismerni a többieket is. Mert afelől nincs kétségem, hogy óriási tombolás várható a 2017. június 12-től 14-éig tartó nickelsdorfi fesztiválon. Ilyen volt 2016-ban:

Bár a Linkin’ Park nálunk is tiszteletét teszi Sopronban a Volt Fesztiválon, nyilván a jóból sosem elég. A Green Day pedig óriási formában van (láthattuk az MTV EMA díjkiosztó-gáláján, kétszer is felléptek és megkapták a Global Icon-díjat), őket mindenképpen látni kell, és arról még nem szóltak a hírek, hogy ők is érkeznének Magyarországra (bár Lengyelországba, Csehországba igen).

Válogatás a fellépők zenéiből itt


 

 

Szólj hozzá!


A hangját adta Mick Jagger – de nem énekel

A hangját adta Mick Jagger – de nem énekel

Idén ünnepli a londoni Royal Albert Hall alapításának 150. évfordulóját. A március 29-i születésnapi gálán számos híresség, köztük Eric...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lobenwein Norbert: 2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

Lobenwein Norbert nagyon sok mindennel, de alapjában véve mégis egy dologgal foglalkozik, fesztiválszervezéssel: a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound társalapító-főszervezője, a Sziget Szervezőiroda egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton és a STRAND Fesztivál társalapítója, az Akváriumot üzemeltető cég egyik tulajdonosa, a Road...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Dokumentumfilm (is) készül Billie Eilish-ről (is)

Úgy tűnik, mindenki azt kutatja, hogy válhatott ekkorra sztárrá a mindössze 19 éves énekesnő. Már több könyvet írtak róla, most R. J. Cutler rendező próbálja megfejteni a titkot. A The World’s A Little Blurry című dokut 2021. február 26-án mutatja be többek között az Apple TV+.

Nem minden papsajt – nagy bejelentést tett a Glastonbury

A szólást persze Michael Eavis,a fesztivál alapítója nem ismerheti, nagyjából azt jelenti, hogy nem sikerülhet mindig minden... A tavalyi után az idei rendezvény is elmarad a Worthy Farmon, ahol most színpadok helyett sajtot készítenek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek