System Of A Down, Green Day, Linkin’ Park, Blink-182...

2016/11/23  ·   Fesztivál   ·  Juhász Vali

Igen impozáns a line-up a 2017-es Nova Rock Festivalon. És akkor még nem is beszéltünk Danko Jones-ról, a Suicide Silence-ről, a Simple Plan-ről, meg a többi zenekarról, akiket én nem is ismerek.

System Of A Down, Green Day, Linkin’ Park, Blink-182...

De ha ebből a kínálatból a „nagy négyes” valamelyikének a kedvéért eljut valaki a NovaRock-ra, bizonyára lesz alkalma megismerni a többieket is. Mert afelől nincs kétségem, hogy óriási tombolás várható a 2017. június 12-től 14-éig tartó nickelsdorfi fesztiválon. Ilyen volt 2016-ban:

Bár a Linkin’ Park nálunk is tiszteletét teszi Sopronban a Volt Fesztiválon, nyilván a jóból sosem elég. A Green Day pedig óriási formában van (láthattuk az MTV EMA díjkiosztó-gáláján, kétszer is felléptek és megkapták a Global Icon-díjat), őket mindenképpen látni kell, és arról még nem szóltak a hírek, hogy ők is érkeznének Magyarországra (bár Lengyelországba, Csehországba igen).

Válogatás a fellépők zenéiből itt


 

 

Szólj hozzá!


Köszi, YouTube! A Caligula's Horse Budapesten

Köszi, YouTube! A Caligula's Horse Budapesten

A YouTube addig vizsgálgatta a fogyasztói ízlésemet, hogy az elemzés eredményének köszönhető ajánlásokat dobott fel nekem, mit nézzek,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

A tehetséges Mr. Sheeran – júliusban Budapesten ad koncertet a pop királya

A világ egyik legismertebb énekese 2024. július 20-án lép fel a Puskás Arénában. A The Guardian általunk szemlézett cikkéből azonban kiderül, hogy amit a címben állítunk (ld. tehetséges), az nem csak a dalszerzésre vagy a gitárjátékra vonatkozik.

Ingyenes koncertek a Belvárosban két napon keresztül: a Quimby zárja a pikniket

A megszokott Belfeszt most Belvárosi Fesztivál PIKNIK néven tér vissza. Ami nem változott: a programok továbbra is ingyenesek.
Új koncertek
Bruckner 200
Bruckner 200
Sopron 
SIX
SIX
Budapest 
SIX
SIX
Budapest 
SIX
SIX
Budapest 
SIX
SIX
Budapest