Neoton 1000

System Of A Down, Green Day, Linkin’ Park, Blink-182...

2016. november 23.  ·   Fesztivál   ·  Juhász Vali

Igen impozáns a line-up a 2017-es Nova Rock Festivalon. És akkor még nem is beszéltünk Danko Jones-ról, a Suicide Silence-ről, a Simple Plan-ről, meg a többi zenekarról, akiket én nem is ismerek.

System Of A Down, Green Day, Linkin’ Park, Blink-182...

De ha ebből a kínálatból a „nagy négyes” valamelyikének a kedvéért eljut valaki a NovaRock-ra, bizonyára lesz alkalma megismerni a többieket is. Mert afelől nincs kétségem, hogy óriási tombolás várható a 2017. június 12-től 14-éig tartó nickelsdorfi fesztiválon. Ilyen volt 2016-ban:

Bár a Linkin’ Park nálunk is tiszteletét teszi Sopronban a Volt Fesztiválon, nyilván a jóból sosem elég. A Green Day pedig óriási formában van (láthattuk az MTV EMA díjkiosztó-gáláján, kétszer is felléptek és megkapták a Global Icon-díjat), őket mindenképpen látni kell, és arról még nem szóltak a hírek, hogy ők is érkeznének Magyarországra (bár Lengyelországba, Csehországba igen).

Válogatás a fellépők zenéiből itt


 

 

Szólj hozzá!


 Elhunyt Wallace Roney, a Miles Davis utódjának tartott amerikai dzsessztrombitás

Elhunyt Wallace Roney, a Miles Davis utódjának...

A zenész 59 éves volt, halálát a koronavírusból fakadó komplikációk okozták a New Jersey állambeli Patersonban – tudatta a CNN a művész...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bon Jovi fiának a mosókonyha volt a karanténja

Karanténba került a nem is olyan rég még Harry herceggel duettező Jon Bon Jovi egész családja, miután 17 éves fiánál jelentkeztek a koronavírus tünetei. A rocksztár és családja most saját otthonukban kényszerültek elkülönülésre Jacob betegsége miatt.

A zenészek túlnyomó többségét kihagyták a streaming bevételekből

A jövedelem nélkül maradt előadóművészek segítséget kérnek az Európai Bizottság elnökétől, akinek támogatására az online zeneszolgáltatásból származó bevételek méltányos megosztásában is számítanak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek