Szakadj ki! Bánkitó Fesztivál a jövő héten

2014/07/07  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Ha végigittad már a Kazinczy utca összes helyét, ha nem villanyoz fel a sztori tizedszerre, ha a túlóra a normál munkamenet, ha úgy bringázol be a munkába, hogy észre se veszed, ha tüntetésre járni rutin menet, ha nem idegesít fel, az újabb törvénytervezet, ha a kátyúban nőtt virág a zöldfelület, ha a napsütést csak a monitoron nézed, akkor szakadj ki a Bánkitó Fesztivállal!

Szakadj ki! Bánkitó Fesztivál a jövő héten

Idén hatodik alkalommal, minden eddiginél nagyobb összefogásnak köszönhetőenrendezik meg a Bánkitó Fesztivált. A rendezvény a gazdag zenei választékon túl a folyamatos civil és kulturális programokkal köti le minden érzékszervünket három napon keresztül. A szervezők idén is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a fesztiválozó tömeg ne csak közönség, de közösség is legyen.

Mozdulj ki a városból és tapasztald meg magad az élményt, hallgass bele az interaktív kerekasztal beszélgetésekbe, lazulj a szabad(téri) színházi előadásokon, kiállításokon, közösségi workshopokon, vagy bármelyik fantasztikus zenész, művész előadásán.

Fellépők többek között:

Mary Popkids, A.K.P.H, Belga, Zagar, Middlemist Red, Hó Márton és a Jégkorszak, Népi Papa és a Haverok, Fran Palermo, Carbovaris, The Qualitons, Puszi, Naked Truckers.

Részletes program itt!

Együttműködő szervezetek:
VS.hu; A Város Mindenkié; Városi Nagycsoport; Kontra Klub; Független Elóadóművészeti Szövetség; Palantír Film Alapítvány; Idegenek a kertemben – filmgyűjtemény; Kettős Mérce; Kertem Filmklub; Kinoflow, Mérei Ferenc Szakkolégium; Monitor - Kritikai Platform és Műhely; Nem Privát Színház; Placcc Fesztivál; Reakció Toolkit; Romakép Műhely; Tranzit.hu; Valyo, Város és a folyó.


A spot régi, de a felling ugyanaz!

4 fontos infó

  • A fesztiválkemping a Tábor területén és a parkolóval szembeni területen található, ingyenes!

  • Mint ahogy megszokott, minden frekventált területen a Magyar Kerékpárosklub jóvoltából bringatárolókat helyeznek ki (tópart, tábor, nádas kemping). Lakatot vigyetek!

  • Sajnos még mindig nincs közvetlen vonat és buszjárat sem Bánkra, de Vácig nagyon hamar és gyakran el lehet jutni vonattal és busszal is, onnan vagy Diósjenőig elvonatkozni, majd bringa (kb 14 km, közepes terep), vagy busszal Bánk vagy Rétság. Rétság kb 4 km Bánktól.
  • A jegyekről:

    július 16. éjfélig:

    Napijegy (bármely napra beváltható) 3600 Ft

    Bérlet (3 napos) 9500 Ft

     


Képtár

  • Szakadj ki! Bánkitó Fesztivál a jövő héten kép 33429
  • Szakadj ki! Bánkitó Fesztivál a jövő héten kép 33431
  • Szakadj ki! Bánkitó Fesztivál a jövő héten kép 33432
 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek