Szakadj ki! Bánkitó Fesztivál a jövő héten

2014. július 07.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Ha végigittad már a Kazinczy utca összes helyét, ha nem villanyoz fel a sztori tizedszerre, ha a túlóra a normál munkamenet, ha úgy bringázol be a munkába, hogy észre se veszed, ha tüntetésre járni rutin menet, ha nem idegesít fel, az újabb törvénytervezet, ha a kátyúban nőtt virág a zöldfelület, ha a napsütést csak a monitoron nézed, akkor szakadj ki a Bánkitó Fesztivállal!

Szakadj ki! Bánkitó Fesztivál a jövő héten

Idén hatodik alkalommal, minden eddiginél nagyobb összefogásnak köszönhetőenrendezik meg a Bánkitó Fesztivált. A rendezvény a gazdag zenei választékon túl a folyamatos civil és kulturális programokkal köti le minden érzékszervünket három napon keresztül. A szervezők idén is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a fesztiválozó tömeg ne csak közönség, de közösség is legyen.

Mozdulj ki a városból és tapasztald meg magad az élményt, hallgass bele az interaktív kerekasztal beszélgetésekbe, lazulj a szabad(téri) színházi előadásokon, kiállításokon, közösségi workshopokon, vagy bármelyik fantasztikus zenész, művész előadásán.

Fellépők többek között:

Mary Popkids, A.K.P.H, Belga, Zagar, Middlemist Red, Hó Márton és a Jégkorszak, Népi Papa és a Haverok, Fran Palermo, Carbovaris, The Qualitons, Puszi, Naked Truckers.

Részletes program itt!

Együttműködő szervezetek:
VS.hu; A Város Mindenkié; Városi Nagycsoport; Kontra Klub; Független Elóadóművészeti Szövetség; Palantír Film Alapítvány; Idegenek a kertemben – filmgyűjtemény; Kettős Mérce; Kertem Filmklub; Kinoflow, Mérei Ferenc Szakkolégium; Monitor - Kritikai Platform és Műhely; Nem Privát Színház; Placcc Fesztivál; Reakció Toolkit; Romakép Műhely; Tranzit.hu; Valyo, Város és a folyó.


A spot régi, de a felling ugyanaz!

4 fontos infó

 • A fesztiválkemping a Tábor területén és a parkolóval szembeni területen található, ingyenes!

 • Mint ahogy megszokott, minden frekventált területen a Magyar Kerékpárosklub jóvoltából bringatárolókat helyeznek ki (tópart, tábor, nádas kemping). Lakatot vigyetek!

 • Sajnos még mindig nincs közvetlen vonat és buszjárat sem Bánkra, de Vácig nagyon hamar és gyakran el lehet jutni vonattal és busszal is, onnan vagy Diósjenőig elvonatkozni, majd bringa (kb 14 km, közepes terep), vagy busszal Bánk vagy Rétság. Rétság kb 4 km Bánktól.
 • A jegyekről:

  július 16. éjfélig:

  Napijegy (bármely napra beváltható) 3600 Ft

  Bérlet (3 napos) 9500 Ft

   


Képtár

 • Szakadj ki! Bánkitó Fesztivál a jövő héten kép 33429
 • Szakadj ki! Bánkitó Fesztivál a jövő héten kép 33431
 • Szakadj ki! Bánkitó Fesztivál a jövő héten kép 33432
 

 

Szólj hozzá!


Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek