Szakállas vicc: ingyen mehetsz a Balaton Soundra

2014. május 15.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A világméretű szakálmizériához a legnépszerűbb nyári fesztivál is csatlakozik: a bérletek már elfogytak , hamarosan elkelnek a napijegyek is, de 10 szakállas (nő? férfi? conchita?) bejuthat a nyári bulira – ráadásul ingyen.

Szakállas vicc: ingyen mehetsz a Balaton Soundra

A szellemes és szeretjető reklámjairól híres sörmárka – ahogy azt már közhírré tették – tudja, hogy mindenki legendás valamiben, ezért az elmúlt hónapokban arra buzdította fogyasztóit, hogy a Facebookon mutassák be, mennyire legendásak limbózásban, sörcsuszában, extrém sörnyitásban, madárcsalogatásban vagy szemöldöktáncoltatásban. A pályázók közül 25 tehetséget ismerhet meg a közönség a június 5-i Legendák Harca döntőn, ahol hírességekből álló zsűri választja majd ki azt az öt győztest, akik Balaton Sound jegyet nyernek.

A sörmárka azonban azokat is szeretné jutalmazni, akik nem kerültek be a játékos döntőbe: a napokban indult Legendák Arca Facebook-alkalmazáson keresztül 10 szerencsés is bejuthat a fesztiválra. A fesztiváljegyekért nem kell mást tenni, mint mielőbb jelentkezni, június 29-ig szakállt növeszteni, és ezt az applikáción keresztül fotókkal dokumentálni.

A beérkezett fényképek közül a Facebook-oldal követői döntik el, hogy ki legyen az a 10 fő, akik a márka vendégeként részt vehetnek a júliusi elektronikus zenei fesztiválon.


 

 

Szólj hozzá!


Jön a film az amerikai zene születéséről – Morgan Freeman-nel

Jön a film az amerikai zene születéséről – Morgan...

Budapestre érkezik az "America’s Musical Journey" című IMAX® dokumentumfilm. A Morgan Freeman által narrált és Aloe Blacc főszereplésével...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A legjobb zsűritag díját kapta Majka

Tizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este a Budapest Music Centerben. A legjobb női műsorvezető Liptai Claudia lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Majoros Péter Majkát a zsűritag kategóriában díjazták értesült a Marketing&Média...

Anastacia lesz a sztárfellépője a női kézilabda Bajnokok Ligája májusi döntőjének

A négyes döntőre május 11-12-én kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában, az énekesnő az elődöntők előtt szórakoztatja majd show-jával a közönséget – írja az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek