Szakállas vicc: ingyen mehetsz a Balaton Soundra

2014. május 15.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A világméretű szakálmizériához a legnépszerűbb nyári fesztivál is csatlakozik: a bérletek már elfogytak , hamarosan elkelnek a napijegyek is, de 10 szakállas (nő? férfi? conchita?) bejuthat a nyári bulira – ráadásul ingyen.

Szakállas vicc: ingyen mehetsz a Balaton Soundra

A szellemes és szeretjető reklámjairól híres sörmárka – ahogy azt már közhírré tették – tudja, hogy mindenki legendás valamiben, ezért az elmúlt hónapokban arra buzdította fogyasztóit, hogy a Facebookon mutassák be, mennyire legendásak limbózásban, sörcsuszában, extrém sörnyitásban, madárcsalogatásban vagy szemöldöktáncoltatásban. A pályázók közül 25 tehetséget ismerhet meg a közönség a június 5-i Legendák Harca döntőn, ahol hírességekből álló zsűri választja majd ki azt az öt győztest, akik Balaton Sound jegyet nyernek.

A sörmárka azonban azokat is szeretné jutalmazni, akik nem kerültek be a játékos döntőbe: a napokban indult Legendák Arca Facebook-alkalmazáson keresztül 10 szerencsés is bejuthat a fesztiválra. A fesztiváljegyekért nem kell mást tenni, mint mielőbb jelentkezni, június 29-ig szakállt növeszteni, és ezt az applikáción keresztül fotókkal dokumentálni.

A beérkezett fényképek közül a Facebook-oldal követői döntik el, hogy ki legyen az a 10 fő, akik a márka vendégeként részt vehetnek a júliusi elektronikus zenei fesztiválon.


 

 

Szólj hozzá!


Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Az indexesek vették észre és tették közzé a menedzser posztját.

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek