Szakállas vicc: ingyen mehetsz a Balaton Soundra

2014. május 15.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A világméretű szakálmizériához a legnépszerűbb nyári fesztivál is csatlakozik: a bérletek már elfogytak , hamarosan elkelnek a napijegyek is, de 10 szakállas (nő? férfi? conchita?) bejuthat a nyári bulira – ráadásul ingyen.

Szakállas vicc: ingyen mehetsz a Balaton Soundra

A szellemes és szeretjető reklámjairól híres sörmárka – ahogy azt már közhírré tették – tudja, hogy mindenki legendás valamiben, ezért az elmúlt hónapokban arra buzdította fogyasztóit, hogy a Facebookon mutassák be, mennyire legendásak limbózásban, sörcsuszában, extrém sörnyitásban, madárcsalogatásban vagy szemöldöktáncoltatásban. A pályázók közül 25 tehetséget ismerhet meg a közönség a június 5-i Legendák Harca döntőn, ahol hírességekből álló zsűri választja majd ki azt az öt győztest, akik Balaton Sound jegyet nyernek.

A sörmárka azonban azokat is szeretné jutalmazni, akik nem kerültek be a játékos döntőbe: a napokban indult Legendák Arca Facebook-alkalmazáson keresztül 10 szerencsés is bejuthat a fesztiválra. A fesztiváljegyekért nem kell mást tenni, mint mielőbb jelentkezni, június 29-ig szakállt növeszteni, és ezt az applikáción keresztül fotókkal dokumentálni.

A beérkezett fényképek közül a Facebook-oldal követői döntik el, hogy ki legyen az a 10 fő, akik a márka vendégeként részt vehetnek a júliusi elektronikus zenei fesztiválon.


 

 

Szólj hozzá!


Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának...

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi szabadstrandon.

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti eseménysorozat idén is a műfaj legfontosabb hagyományaival és a legélesebb kortárs jelenével való találkozást ígéri. A magyar zenekarok mellett hallhatjuk többek között a texasi James...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek