Szerinted melyik zenekar koncertjén érkezik meg általában a Tábor fesztiválra a vihar?

2023/07/13  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Bár még több mint egy hónap van az alsóörsi rockházibuli startjáig, de már gőzerővel zajlik a készülődés. Ráadásul az idei, születésnapi line-up még az eddigieknél is dögösebbnek ígérkezik, hiszen nem más vezeti majd a listát, mint a Motörhead egykori gitárosa, Phil Campbell, aki ezúttal a fiaival érkezik a Balaton-partra. Mi pedig, hogy könnyebben teljen a várakozás, 5 kulisszatitkot súgunk meg az idén jubiláló fesztiválról.

Szerinted melyik zenekar koncertjén érkezik meg általában a Tábor fesztiválra a vihar?

1. A legfontosabb: az elmúlt másfél évtizedben közel 50.000 koncertpercet buliztak üössze a fesztivál résztvevői.

2. Ha már a számoknál tartunk: egyetlen négy napos fesztivál mögött, legalább 12-13 hónapnyi(!) munka van a háttérben, ezért vagyunk extrán boldogak, amikor jól érzitek magatokat nálunk!

3. Még egy kis matek: a fesztivál eddigi történetében 15 házasság köttetett a helyszínen. Ha kedvet kaptok, rajta! :)

4. Lehet nem tizenöt, de több, mára igencsak menővé érett zenekar is bontogatta a szárnyait Alsóörsön. Így lehetünk nagyon büszkék például arra, hogy többek között a korai AWS is játszott a Sörolimpiából TÁBOR Fesztivállá avanzsált buli világot jelentő deszkáin. 

5. És végül az örök favorit Road... Ők a Tábor finalistái, a fesztivál záróakkordja, akik több évben léptek színpadra Alsóörsön, mint ahányszor nem. Egyedül valahogy az időjárással nincsenek túl jóban, mert jellemzően az ő bulijukra érkezik meg a vihar. Reméljük, hogy idén megtörik az átok!

 

A Motörhead egykori gitárosa és az Alestorm is letáborozik Alsóörsön

 

 

Fotó és hasznos infók a balatoni viharjelzésről innen/itt.

tábor fesztivál, alsóörs, Phil Campbel, Road, vihar

 

 

Szólj hozzá!


Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek