Te is adj egy percet az életedből: pár kérdés megválaszolásával segíthesz a fesztiváloknak

2021/04/20  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Music Hungary Szövetség közzétett egy kérdőívet, melynek kitöltésével – legyél akár zenész vagy fesztiválozó – a fesztiválok és más rendezvények közelebb kerülnek a tervezhetőség állapotához. (A Fishing on Orfű is csinált hasonlót, de az ehhez képest kissé bonyolult volt.)

Te is adj egy percet az életedből: pár kérdés megválaszolásával segíthesz a fesztiváloknak

Már többször leírtuk azt, hol szervezőket, hol szervezeteket idézve, hogy a szektornak 3 dolgora van szüksége az újrainduláshoz: tervezhetőségre, azonnali és hatékony állami segítségre és az 5%-os kulturális áfa bevezetésére.

Értelemszerűen egyik sem kifejezetten az a kategória, amiben az egyszeri fesztiválrajongó segíteni tud – vagy csak egy kicsit, most éppen ez történik.

A tervezhetőséggel kapcsolatban nagyon fontos felmérni, hogy a zenészek és közönségük hogyan viszonyul a rendezvények, oltás és tesztelés kérdéséhez. Egy kérdőív kitöltésével most segíteni tudjátok a Szövetség – és minden érintett munkáját.

A kitöltési idő: 1 perc!

ITT A KÉRDŐÍV

 

Music Hungary Szövetség, kérdőív, tervezhetőség

 

 

Szólj hozzá!


Félidőig  tízezren látogattak el a Művészetek Völgyébe

Félidőig tízezren látogattak el a Művészetek...

30. alkalommal nyitotta meg kapuit a Művészetek Völgye. A tíz napos fesztivál első felében napi tízezer látogató érkezett a Völgybe, aki még...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

A Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be az A-HA filmjét

A 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál CineDocs szekciója idén is felejthetetlen dokumentumfilmekkel készül az egyre népszerűbb műfaj szerelmeseinek.

Újabb fellépőcsere Paloznakon: Al McKay csapata megy, a Gipsy Kings jön

A Paloznaki Jazzpiknik fellépők listája nem először változik: Caro Emerald helyett Rúzsa Magdi "ugrik be", a Level 42 a járvány miatti bizonytalanságokra, valamint az Egyesült Királyság szigorú ki- és beutazási korlátozásaira hivatkozva mondta le 2021-re tervezett koncertjeinek nagy részét, helyettük jött volna Al McKay és zenekara.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek