Te is adj egy percet az életedből: pár kérdés megválaszolásával segíthesz a fesztiváloknak

2021/04/20  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Music Hungary Szövetség közzétett egy kérdőívet, melynek kitöltésével – legyél akár zenész vagy fesztiválozó – a fesztiválok és más rendezvények közelebb kerülnek a tervezhetőség állapotához. (A Fishing on Orfű is csinált hasonlót, de az ehhez képest kissé bonyolult volt.)

Te is adj egy percet az életedből: pár kérdés megválaszolásával segíthesz a fesztiváloknak

Már többször leírtuk azt, hol szervezőket, hol szervezeteket idézve, hogy a szektornak 3 dolgora van szüksége az újrainduláshoz: tervezhetőségre, azonnali és hatékony állami segítségre és az 5%-os kulturális áfa bevezetésére.

Értelemszerűen egyik sem kifejezetten az a kategória, amiben az egyszeri fesztiválrajongó segíteni tud – vagy csak egy kicsit, most éppen ez történik.

A tervezhetőséggel kapcsolatban nagyon fontos felmérni, hogy a zenészek és közönségük hogyan viszonyul a rendezvények, oltás és tesztelés kérdéséhez. Egy kérdőív kitöltésével most segíteni tudjátok a Szövetség – és minden érintett munkáját.

A kitöltési idő: 1 perc!

ITT A KÉRDŐÍV

 

Music Hungary Szövetség, kérdőív, tervezhetőség

 

 

Szólj hozzá!


100 éve a Városmajorban – a szabadtéri színpad zenei programjai

100 éve a Városmajorban – a szabadtéri színpad...

A Városmajori Szabadtéri Színpad fennállásának 100. évfordulóját még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és meglepetésekkel ünnepli...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Meghalt Vangelis

Meghalt Vangélisz Papathanaszíu, ismertebb nevén Vangelis. Az Oscar-díjas görög zeneszerző 79 éves volt – adta hírül a HVG.hu.

A világ leglázadóbb koncertzenekara nemsokára Budapesten: végre ideér a Gogol Bordello!!!!

Imádjuk őket, a Szigeten többször is a nulladik sorból (fotós árok) élvezhettük az egyébként ukrán származású Eugene Hütz – tényleg így hívják – és bandája elementáris energiát felszabadító, koncertnek nevezett őrületét. 2021. június 26-án adtak volna koncertet, végül majdnem pont egy évvel később, 2022. június...
Új koncertek