Teljes a Paloznaki Jazzpiknik külföldi fellépőinek névsora

2021/02/08  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

A 9. Paloznaki Jazzpiknik szervezői már korábban bejelentették a Level 42, Caro Emerald, a Kraak&Smaak nevét, most kiegészítették négy előadóval, akik mind koncertet adtak volna a tavaly törölt fesztiválon.

Fotó: Paloznaki Jazzpiknik

Candy Dulfer, Mario Biondi, az MF Robots és a De Phazz is fellép Paloznakon, a július 29-től 31-ig tartó Balaton-felvidéki zenei rendezvényen.

A július 29-én színpadra lépő, szicíliai származású Mario Biondi a soul, a blues és a dzsessz határterületein mozog. A többszörös platinalemezes énekes This Is What You Are című slágerével robbant be a zenei életbe 2006-ban és 2017 után második alkalommal látogathat el a Paloznaki Jazzpiknikre.

Másnap, július 30-án zenél a brit MF Robots, amely a soul, az R&B, a funk és a pop stílusait vegyíti energikus, új hangzású zenévé. A zenekar egyik tagja, Jan Kincaid alapítója volt a 2019-es Jazzpikniken fellépő Brand New Heavies együttesnek, hozzá csatlakozott Dawn Joseph énekesnő, aki korábban Rod Stewart, Phil Collins, Michael Bublé, Craig David és Rick Astley vokalistája is volt.

 

A német dzsesszkollektíva, a De Phazz a jazzpiknik zárónapján ad koncertet. Az egyedi downtempo jazzt játszó formáció a soul, a latin zene, a triphop és a drum and bass elemeit ötvözi lounge-os hangkörnyezetben.

Szintén július 31-én lép a nagyszínpadra Candy Dulfer. A holland szaxofonos sztár hat év után tér vissza a paloznaki rendezvényre. Dulfer többször lépett fel már Magyarországon, először 1997-ben a Budai Parkszínpadon.

A korábbi bejelentés szerint július 29-én a Level 42, 30-án Caro Emerald, 31-én pedig a Kraak&Smaak ad koncertet a nagyszínpadon.

Paloznaki Jazzpiknik, Level 42, Caro Emerald, Candy Dulfer, Mario Biondi, MF Robots, De Phazz

 

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek