Tündérfesztivál lesz a hétvégén Sopronban!

2022/06/10  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Szombaton és vasárnap, 15. alkalommal rendezik meg a soproni Erzsébet-kertben a Tündérfesztivált, amelynek "díszvendégei" ezúttal a méhek lesznek.

Fotó: Tündérfesztivál/FB

A hétvégén a kert 77 pontján várják a tündéreket és a manókat különféle programokkal: szabadtéri játékokkal, interaktív feladatokkal és virágos ligetekkel.

Szombaton koncertet ad a Méhek zenekar, táncra perdülnek a Sopron Balett tündérei és megszólalnak T. Horváth József dalai. Másnap fellépnek mások mellett a Dirty Dance Sopron Egyesület táncosai, emellett lesz Kalap Jakab-koncert és Kalimba gyermekgospel.

Mindkét nap tartanak légtáncbemutatót, a soproni óvónők élő népmesélésre készülnek, de a látogatók a nagyi-unoka produkcióknak is tapsolhatnak. Mindeközben a látogatók ismereteket szerezhetnek például a méhek védelméről, a rovarvilág titkairól. Lesz látványméhészet, többfelé méz- és mézessütemény-kóstoló, emellett csaknem ezer gyermek által készített papírvirággal "méhlegelővé" varázsolják a parkot.

A szombaton 11 órakor kezdődő viseletversenyen a méhecskés jelmezeket különdíjban részesítik!

 

Tündérfesztivál, Sopron, családi program, gyerekek, méhek

 

 

Szólj hozzá!


Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Egy hét, hét helyszín, 24 program: Zsidó Kulturális Fesztivál

Idén hét helyszínen rendezik meg a 24. Zsidó Kulturális Fesztivált szeptember 4. és 12. között Budapesten. A rendezvény szlogenje: "Életörömre hangolunk!"

Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Augusztus 9-én a balatonszárszói Partyfészekben ad koncertet a BAAB zenekar.
Új koncertek