U500-as koncertnapokra tördelte szét magát a Zorall ̶S̶ö̶r̶o̶l̶i̶m̶p̶i̶a̶ Tábor Fesztivál

2020/08/05  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Noha a rendezvény hivatalos oldalán a cikk írásakor még mindig a türelemkérő poszt van kint, az új programról már megkapták a levelet azok, akiknek helyfoglalásuk volt a kempingben.

Fotó: Zorall Sörolimpia 2019

A FB-csoportban felmerült a kérdés, hogy miért nem lép fel ezen a pótfesztiválon a Tankcsapda, mire a kommentelők felvilágosították a kérdezőt, hogy 500 emberrel számolva vagy 30 ezer lenne a belépő... Ám ez nem igaz: a Tankcsapda egy komplett U500-as turnét nyom le az országban, vagy 15 koncertet adnak limitált számú közönség előtt, a jegyek elővételben 4900, a helyszínen 5900 Ft-ba kerülnek.

A TÁBOR és a Pelso kemping csapata leszervezett egy 4x1 napos minifesztivált 2020.08.26. és 29. között. Ezekre a koncertekre csak napijegyet lehet venni, és az első 48 órában csak azoknak, akiknek van mobilház- vagy parcellafoglalásuk a Pelso Campingben.

Az egyes napok programbontása így néz ki:

08.26. Sing Sing, Triász, Macskajaj, Rock Fanatic

08.27. Road, Zorall, Jocky Jokers, B’Xenon

08.28. Depresszió, Junkies, Black Jack, Méry Huána

08.29. Lord, Dorothy, Stress, Midller

A 2020-as Tábor Fesztiválra korábban megváltott bérletek és egyéb jegyek automatikusan érvényesek 2021-re, illetve vissza lehet őket váltani augusztus 10. és szeptember 15. között.

FONTOS: ezek a jegyek/bérletek nem érvényesek az U500-as koncertekre, azokra jegyet kell váltani 3999 Ft + kezelési költségért/nap. A kicsit húzósabb line-uppal törölt fesztiválra a legdrágább, helyszínen vásárolt bérlet 15 999 Ft-ba került volna.

 

 

 

Zorall Sörolimpia, veszélyhelyzet, törölt fesztivál, augusztus, nyárzáró, rockzene, Tábor Fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


A OneRepublic új dala a Disney legújabb, szívbemarkoló filmjének főtémája

A OneRepublic új dala a Disney legújabb,...

Nem valami vicces családi mozitól van szó: a Disney és az Original Film FELHŐK című filmje középpontjában a zene, a küzdés – és az elmúlás...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az emberek felhagytak a zajongással – a madarak szexibb hangon kezdtek énekelni a karantén idején

A madarak énekhangjai is megváltoztak a világjárvány miatti korlátozások idején – állapította meg egy friss amerikai tanulmány. A tavaszi kijárási korlátozások természetes kísérletként mutatták meg, hogyan reagál az emberi zajokra az állatvilág.

Új könnyűzenei online rádió indult

Beat néven szeptember elsején új digitális rádió indult a hazai könnyűzenei élet támogatása céljából.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek