Dunától keletre a legnagyobb: a Campus Fesztivál külföldi headlinerei

Két év után – ez az idei nyári fesztiválok közös nevezője, és az, hogy mindenki megpróbál igazán nagy külföldi neveket hozni a színpadokra. A debreceni Campus Fesztivál kilenc élő zenei színpaddal, hat további zenés-táncos helyszínen sokszínű könnyűzenei programmal, továbbá változatos kulturális-művészeti aktivitásokkal, szabadidős lehetőségekkel és élményekkel várja látogatóit

Fotó: Campus Fesztivál
40 év rock, 40 dal, közel 40 előadó a Mobilmánia Karácsonyi Nagykoncertjén

40 év rock, 40 dal, közel 40 előadó a Mobilmánia Karácsonyi Nagykoncertjén

Karácsony előtt egy nappal komoly ünnep lesz az Arénában – ráadásul korlátozásoktól mentesen, hiszen mivel ültetett koncert, az érvényes kormányrendelet szerint nem szükséges védettségi igazolvány.
 
Fotó: Zorall Sörolimpia

100 százalék rockzene – TÁBOR fesztivál Alsóörsön

Vannak fesztiválok, akik akaratukon kívül ugyan, de a többiekhez képest viszonylagos nyugalommal követhették az események alakulását: ezek azok a bulik, amelyeket nem átpakoltak és újrahúroztak, hanem eleve is augusztus végére hirdettek meg, csakúgy, mint az ezt megelőző években. Ilyen...
 
 
Fotó: metal-hammer.de

R.I.P. Derek Jones (35)

Manapság leginkább a koronavírus áldozatairól hallani, azonban akadnak olyan szomorú esetek is, amikor a járvány (feltehetően) nem vonható felelősségre egy rocksztár halála kapcsán.
 
Fotó: LPD/FB

A legendás banda rózsaszínűre pöttyözi a Robotot a jövő héten

Budapestet is érinti 40. születésnapi turnéján a Legendary Pink Dots (LPD). A pszichedelikus kísérleti rockzene veterán, Hollandiában működő csapata február 17-én a Robotban lép fel.
 
Az ANGRA

A metálbanda kikérte magának, hogy megdicsérték

A HVG közölt egy cikket a brazil kulturális alap – olyasmi lehet, mint nálunk az NKA – elnökének "zenei tárgyú" nyilatkozatairól.
 
Algiers

Ilyen volt egy poszt punk gospell banda koncertje: Algiers

A hivatalos formulák szerint keresztény-rockot játszó Algiers nem először teszi tiszteletét a fővárosban, és bár most sem egy sportcsarnoknyi ember előtt játszottak, a zene, az ének és az a hihetetlen energia-cunami újfent levette a lábáról a megjelent hallgatóságot. Régóta...
 
 
Dinnyetörő Fesztivál: nem az, amit gondolnál!

Dinnyetörő Fesztivál: nem az, amit gondolnál!

Nem, nem gasztronómia, robbanó dinnyék vagy bármi: idén már 8. alkalommal kerül megrendezésre a rockrendezvény a Heves megyei kis városban, Hevesen. Augusztus 10-én, pénteken startol, hogy aztán egészen szombat éjjelig a gondtalan szórakozásé és a rockzene varázsáé legyen a főszerep.
 
2019-ben is tombolhatunk majd Enter Shikari-koncerten Budapesten!

2019-ben is tombolhatunk majd Enter Shikari-koncerten Budapesten!

Alig lett vége a FEZEN fesztiválnak, ahonnan az Enter Shikari is elégedetten távozhatott, máris megjött a hivatalos bejelentés, miszerint jövő év április 4-én klubbulira tér vissza a csapat az Akváriumba. Naná, hogy szívből ajánljuk! :)
 
Van élet a halál után: 22 éve volt a búcsúkoncertjük – most új albumot készít a legendás banda

Van élet a halál után: 22 éve volt a búcsúkoncertjük – most új albumot készít a legendás banda

Újra összeáll a 60-as, 70-es évek meghatározó rockbandája a The Kinks – írja a Blikk.
 
Aurora - Budapesten a 35 év rock and roll

Aurora - Budapesten a 35 év rock and roll

Idén ünnepli 35. születésnapját a győri AURORA zenekar. A punk rockerek tavalyi “Előre k*rvák gengszterek” lemez 25. születésnapja alkalmából tartott koncertjének nagy sikerére való tekintettel július 29-én, pénteken újból elfoglalják a Barba Negra Track színpadát, ahol közel 2...
 
Fotó: Music Feeds

54 évesen végleg eltávozott a legendás metál-zenekar dobosa

Vincent Paul Abbott, vagy ahogy a legtöbben ismerték Vinnie Paul, a Pantera alapítótag dobosa, mindössze 54 évesen hagyta hátra a földi létet. A hírt a zenekar osztotta meg ma saját Facebook oldalán. Halálának okáról egyelőre nincs hír. :(
 
Betegség miatt kényszerül lemondani fellépéseit a blink-182

Betegség miatt kényszerül lemondani fellépéseit a blink-182

A blink-182 alapítója és basszusgitárosa, Mark Hoppus mesélt Travis Barker dobos egészségügyi helyzetéről, és a készülő új albumról is.
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek