Újabb igazán remek külföldi fellépőt igazolt le az EFOTT

2018/02/07  ·   Fesztivál   ·  Simonyi Éva

Jessica Ellen Cornish, ismertebb nevén Jessie J napjaink egyik legfantasztikusabb női hangja idén végre ellátogat hozzánk, jelentették be az EFOTT szervezői! Az énekesnő mellett John Newman érkezik még hozzánk a fesztivál headlinerjeként.

Újabb igazán remek külföldi fellépőt igazolt le az EFOTT

Az ELTE szervezi az idei EFOTT fesztivált, melynek célközönsége főleg az egyetemista korosztály, de természetesen bárkit szívesen látnak az eseményen.

Fotó: EFOTT

A Velencei-tó partján rendezett fesztivál eddigi fő fellépője John Newman, aki már többször járt Magyarországon, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Azonban mellette egy újonnan bejelentett világsztár is érkezik hozzánk, aki nem más, mint Jessie J!

 

A brit származású énekesnő tősgyökeres londoni, ott született, élt és tanult. Már 11 évesen belekóstolt a művész-életbe: egy West End musicalben mutathatta meg tehetségét, ezután a zenélésnek szentelte idejét. Debütáló dala a Do It like a Dude volt első albumáról, a Who You Are-ról (mely 2010-ben jelent meg a Universal Republic Records kiadásában), ám az igazán nagy elismerést a Price Tag hozta meg számára, melyet B.o.B-val közösen írt és énekelt fel. 2010-ben ki sem lehetett kerülni ezt a dalt.

 

Első nagy sikerei után nem sokkal felkérték a The Voice UK első és második évadába zsűritagnak, majd 2015-ben ugyanezen poszton szerepelt a The Voice AUSTRALIA műsorban.

Fotó: starity.com

Jessie híres feminista, illetve nagy adakozó. 2012-ben a rákos betegek támogatása jeléül kopaszta borotválta a fejét, és így nyilatkozott: “Ez csak haj. Visszanő. Még hogyha két év alatt is, de megéri, ha megment pár életet. Akkor is megéri, ha csak egy életet ment meg”.

Fotó: cdn.images.express.co.uk

Az énekesnőnek 3 albuma jelent meg, a már említett Who You Are (2011), az Alive (2013), és a Sweet Talker (2014), ám 2018-ra várható negyedik lemeze, a R.O.S.E.! Reméljük az EFOTT-on már az erre írt új dalokat is hallhatjuk!

 


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek